Widok

Kompletna katastrofa!!!

Wykłady odbywają się w nieogrzewanym baraku, gdzie trzeba siedzieć w kurtkach. Wykładowca notorycznie się spóźnia, zwalając winę na korki. Tłumaczy po łebkach, połowę czasu poświęca na anegdoty o swoich uczniach. Obcinają godziny każąc wykreślić 10, a w rzeczywistości były 4. Za materiały szkoleniowe każą płacić, podczas gdy w innych szkołach są w cenie kursu. Kurs kosztuje 1600 zł. Jazdy jeszcze nie miałam, ale na pewno dopiszę coś na ten temat.
Moja ocena
MotoCross kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 3

poziom nauczania: 1

wyposażenie: 1

czas trwania kursu: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Pani Asiu, nie wiem jaki jest Pani cel, ale treść opinii, którą Pani zamieściła mija się z prawdą. Wykłady odbywają się dwa razy w tygodniu, nie w baraku, ale ogrzanym pomieszczeniu. Nikt nikogo nie zmusza do podpisywania nieodbytych godzin, nie wiadomo skąd Pani to wzięła(!?). Za kurs płaci się 1400 zł i można rozłożyć sobie to na raty. Materiały są wliczone w cenę kursu, dodatkowo na naszej stronie internetowej sa materiały z których moga korzystać nasi kursanci całkowicie za darmo. Wykładowca ma kilkunastoletnią praktykę w nauczaniu, skąd u Pani taki wniosek że uczy po łebkach. Godzina teorii odpowiada 45 minutom, jeśli chodziła Pani do szkoły powinna Pani o tym wiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry