Widok

Kompletny brak kontaktu z kimkolwiek kompetentnym w szkole podstawowej na Pilotów 1. Co robić?

Pani nauczycielki NIE BYŁO, na wywiadówce, od tygodnia nie da się do niej dodzwonić "bo jest zajęta", od dyrekcji dostałem informację aby dzwonić w sobotę, od 8 rano dzwonię i nic. Dyrekcja i kadry mi powiedziały że nie przyjmą ode mnie skargi dopóki nie porozmawiam z nauczycielką i spróbuję sprawę wyjaśnić osobiście, ok, tyle tylko że ja z nią już rozmawiałem, i odłożyła słuchawkę w środku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

xd

Nie będziesz miał problemów z katechetką, jeśli przestaniesz posyłać dziecko na religię. Cieszę się, że pomogłam.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 4

jakbym dziecko oddał byłej żonie też bym nie miał problemów

Tak sobie możemy gdybać cały dzień, pytam o konkretny problem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kogo mam się niby zapytać? Urzędu miasta? Szkoła mi powie, że mam przecież z nauczycielką najpierw porozmawiać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jeśli startujesz w tej samej kategorii, co ten z Osiedlowej to doceniam kreatywność i wkład pracy acz tekst powinien być krótszy. Jeśli jednak to jest prawdziwy problem, to rozczula mnie oczekiwanie, że na religii będą uczyć faktów.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czasem nie przeszkoczysz systemu

To może być ważna lekcja zarówno dla Twojego dziecka jak i dla Ciebie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Godzina

Jest godzina dostępności. Informacja powinna być na stronie szkoły, w jaki dzień i o której godzinie nauczyciel jest dostępny. Ogólnie powinien być bez umawiania się, dobry obyczaj mówi, żeby napisać na GPE E przyjdziesz. A nad katechetami jest wydział katechetyczny w kurii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest dopiero problem. A jutro wybory,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Człowieku Świety to nazwisko

Imię to Jan. A Jan z Patmos to inny ktoś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się, że to 2 inni ludzie.

I ten 2, Jan z Patmos, jest autorem księgi apokalipsy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiem tak: więcej szacunku! Jeżeli uważasz, że praca w szkole jest łatwa, prosta i przyjemna to się zatrudnij. Poza tym wyobraz sobie, że nauczycielka też w tyg pracuje i nie musi od Ciebie odbierać telefonów, gdyż dzwonisz na jej prywatny nr a nie służbowy. Wyobraź sobie, że ona też ma swoje życie prywatne a nie żyje tylko i wyłącznie Twoimi problemami. Ponadto, jeżeli jest to Twoje największe zmartwienie w życiu, zw dziecko nie otrzymało oceny jakiej się spodziewałeś to gratuluję. Jednak jesteś szczęśliwy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

czyli według Ciebie nauczycielka może uczyć bzdur, karać za poprawność, bo jest zajęta? o czym T y piszesz? co to za bzdury? Pewnie też się uważasz za wszech wiedzącą panią profesor, co ma ledwie magistra?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A od czego jest podstawa programowa?

Zgłoś do kuratorium.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczy że

Pójdziesz do tej szkoły miedzy 6:50 a 7:30 i zaczniesz szarpać za piorunochron i walić w rynnę oraz 3 x w parapet. Konserwator wyjdzie i cie wysłucha oraz pokieruje gdzie trzeba. Pani Dyrektor będzie oczekiwać.
do góry