Widok
Kompletny brak kontaktu z kimkolwiek kompetentnym w szkole podstawowej na Pilotów 1. Co robić?
Pani nauczycielki NIE BYŁO, na wywiadówce, od tygodnia nie da się do niej dodzwonić "bo jest zajęta", od dyrekcji dostałem informację aby dzwonić w sobotę, od 8 rano dzwonię i nic. Dyrekcja i kadry mi powiedziały że nie przyjmą ode mnie skargi dopóki nie porozmawiam z nauczycielką i spróbuję sprawę wyjaśnić osobiście, ok, tyle tylko że ja z nią już rozmawiałem, i odłożyła słuchawkę w środku ...
więcej
więcej
Powiem tak: więcej szacunku! Jeżeli uważasz, że praca w szkole jest łatwa, prosta i przyjemna to się zatrudnij. Poza tym wyobraz sobie, że nauczycielka też w tyg pracuje i nie musi od Ciebie odbierać telefonów, gdyż dzwonisz na jej prywatny nr a nie służbowy. Wyobraź sobie, że ona też ma swoje życie prywatne a nie żyje tylko i wyłącznie Twoimi problemami. Ponadto, jeżeli jest to Twoje największe zmartwienie w życiu, zw dziecko nie otrzymało oceny jakiej się spodziewałeś to gratuluję. Jednak jesteś szczęśliwy...