Widok

Komu się nudzi ??

Witajcie Pewnie weszliscie na mojego posta bo się nudzicie może razem coś wymyślimy by jutrzejszy dzień wyglądał inaczej pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale jeśli ktoś się nudzi dzisiaj, to nie koniecznie będzie się nudził jutro;)

I kiedyś słyszałem że nudzą się tylko osoby mało inteligentne, bo nie potrafią sobie zorganizować czasu i zając się czymś przyjemnym lub pożytecznym.

Nie wiem jednak jak to jest, bo ja się nigdy nie nudzę:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no zgadza się... wszystko tez zalezy od pogody... bo na pochmurne dni nie chce mi sie wychodzić z domu... i to nie znaczy że jestem mało inteligętna.Teraz się nudzę, bo jest póżno i nie chce mi sie spać a w tv nic nie ma. do znajomych dzwonic nie będę itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz internet - cały świat w zasięgu ręki! a Ty sugerujesz że gdyby było coś w TV to byś się nie nudziła?:)))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak mówiła moja Pani od Polskiego w liceum!:)

Że inteligentni ludzie się nie nudzą:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
antyspołeczny- właśnie widać, jak się nie nudzisz :) jakby tak było nie byłbyś na tym forum i nie pisał swoich "mądrych" spostrzeżeń :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Nuda negatywny stan emocjonalny, polegający na uczuciu wewnętrznej pustki, zwykle spowodowany jednostajnością, brakiem zmiany otoczenia, brakiem bodźców, a czasami chorobą.

Nuda to stan obojętności i braku zainteresowania. Jest traktowana jako odmiana frustracji lub stresu. Czasami może doprowadzić do innych stanów emocjonalnych, jak np. agresji."

Można się nudzić coś robiąc i się nie nudzić nic nie robiąc.

Na tym forum bywam bo je lubię, bo mogę sobie ciekawie porozmawiać z ludźmi, rozwinąć się, czegoś się nauczyć, poznać myśli i uczucia innych....
Wolę być nadawcą (twórcą) lub odbiorcą - ale nie oboma jednocześnie, więc to forum jest jedyną platformą komunikacyjną z jakiej korzystam w internecie.

Nie piszę dlatego że się nudzę, ale nie nudzę się, między innymi, dlatego że piszę:)
Chociaż mój świat wewnętrzny jest na tyle rozwinięty że ja się nie nudzę nigdy, nawet jak nic nie robię:)

Nuda zależy zatem nie tylko od inteligencji ale i osobowości. Jednych nudzi wszystko a innych świat fascynuje w takim stopniu że nie potrafi się nudzić:)
@TB
a w liceum moja "Pani" od matematyki mówiła, że co w organizmie to i w głowie, kiedy miałem katar lub kaszlałem.
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
roxi jak cos to dzwon do mnie...jeszcze mozesz...nie jestem Twoim znajomym...pozniej bedzie fon wylaczony...he he he;-p

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie zrobic tatuaż (18 odpowiedzi)

Czy ktos by mógł mi polecić dobre (wypróbowane) studio tatuażu w trójmiescie najlepiej w...

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

Czy feromony działają (87 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry