Widok

Komunia w Sphinx

Chodzi o przyjęcie komunijne w restauracji Spfinx w Gdyni , które było na 29 osób.
Po pierwsze nie przygotowane stoły. Po przybyciu obsługa nakrywał białe obrusy w obecności gości - żenada! Zabrakło zupy do wydania, długi czas oczekiwania, mięso twarde nie dopieczone. Dania wydawane w rozpiętości 20 minut. Kiedy przybyły porcje mięs ziemianki podane wcześniej były zimne. Tyle na tema jedzenia, które było beznadziejne. Teraz obsługa w ilości 2 kelnerów, z których jeden dodatkowo obsługiwał gości codziennych. Talerze musiałam więc sama rozkładać. Ten lokal nie jest w ogóle przygotowany do tak małej imprezy, a menadżer to pomyłka, raczej powinien zarządzań straganem na targu.Było dużo więcej problemów z tym lokalem, ale myślę, że to wystarczy by ostrzec innych.
Ogólnie ujmując NIGDY WIĘCEJ żadnej imprezy w tym miejscu! Lokal beznadziejny a jedzenie spadło na dno!
Moja ocena
Sphinx kategoria: Restauracje
obsługa: -

menu: -

jakość potraw: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem i widziałem ten lokal nie potrafi organizować takich imprez, nie są na to gotowi.
Niestety muszę stwierdzić, że jedzenie jest dużo gorsze niż jeszcze pół roku temu. To co było na komunii to w ogóle trudno nazwać smacznym. Poza tym jedna osoba do obsługi około 30 gości? Ta restauracja powinna przeprosić i oddać pieniądze za zmarnowany czas.
I tak właśnie to podsumuje nie warto tam jeść by nie marnować czasu i pieniędzy. Jest mnóstwo restauracji na Władysława IV, które od progu witają z uśmiechem, a obsługa jest miła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry