Widok

Komunikacja na południu Gdańska

Brak autobusów na os. Cztery Pory Roku.
Autobus z kursu o g.13.48, który powinien odjechać z przystanku Olimpijska 01 w kierunku pętli Łostowice Świętokrzyska, nie pojawił się na przystanku.
Jednocześnie z przystanku Olimpijska 02 autobus 213, który powinien odjeżdżać o g.13.52, również się nie pojawił.
W porze odjazdu żadnego z tych autobusów nie było na interaktywnej mapie ZTM.
Ten pierwszy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej powiedzcie dlaczego na tej Olimpijskiej jak jeszcze nie zdąży dojechać autobus to już pasażerowie stoją i czekają na następny
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak się wyprowadzasz na obrzeża miasta to do kogo nasz pretensje?

Ja 35 lat mieszkam na Przymorzu i nie mam takich problemów.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 31

To Olimpijska to jakiś dziwny przystanek autobus linii 213 w kierunku Łostowice nie zdarzy jeszcze dobrze ruszyć z przystanku a już od wiadomo skąd pojawiają się następni i wtedy siedzą kiszą się w 213 który ma chwilę postoju
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pasażer

Brak kierowców za takie pieniądze nikt nie chce pracować
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

21.20 brutto na godz,ale zaszczyt bo pracujesz w firmie która wygrała ranking Forbes i nawet za wolontariat mozesz pracować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hehehe

Przynajmniej mieszka na swoim, a ty u starej w nogach śpisz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Na Przymorzu nie ma takich problemów?

Kto w to uwierzy? Codziennie rano któryś z tramwajów się nie pojawia, przeciętnie raz w tygodniu giną nie pojedyncze kursy ale przez kilkadziesiąt minut nic nie pojedzie. Pójście na SKM nie rozwiązuje problemu bo te też rano +15 albo więcej. W zasadzie rano to tylko 199 względnie niezawodny, tzn ginie raz na 2 tygodnie czyli zdecydowanie rzadziej niż tramwaje i SKM. Po południu za to giną autobusy i tramwaje ale jako tako SKM śmiga więc jakoś to Przymorze jeszcze funkcjonuje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aty w budzie zamiast Burka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie kłam na Przymorzu jest taki wybór komunikacyjny, że hej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry