Widok
Komunikacja zastępcza..Masakra
Witam, planuję napisać skargę do ZTM Gdańsk w związku z tym co się dzieje na drogach. Na trzy tramwaje średnio przyjeżdża jeden autobus i nie zawsze wszyscy się zmieszczą. Dzisiaj z Gdańska Głównego wracałam ponad GODZINĘ na Stogi... Czy też tak macie czy tylko ja mam takiego pecha??
swieta racja trzeba jakas skarge napisac do ztm bo tak byc nie moze wracajac z gda przy akademi muzycznej jedzie jeden autobus ktory stoi prawie 20 min [wysiadajac z tramwaju i idac na zastepczy komunikacje autobus powinien juz stac i czekac na pasazerow a czesto jest tak ze czeka sie kilka nascie minut ...to nie jest dla nas zadne ulatwienie ....to jakas masakra
Odświeżę temat - Czy ktoś coś zrobił z tym tematem? Robi się coraz zimniej, uczniowie zaczęli dojeżdżać do szkół, dorośli pasażerowie do pracy a wciąż ta cholerna przesiadka! Czy naprawdę nie można napisać jakiejś zbiorowej petycji, czy zebrać podpisy by oświecić ZTM, że autobusy T3 i T8 powinny jeździć przynajmniej do Dworca Głównego, JEŚLI NIE DALEJ!
Od września stałam się stałą bywalczynią linii T3/T8->3,8,9->1,10,7 ze Stogów do Nowego Portu i jestem załamana ponad godzinną jazdą..
Czy nie ma dla mnie krótszej drogi?
Od września stałam się stałą bywalczynią linii T3/T8->3,8,9->1,10,7 ze Stogów do Nowego Portu i jestem załamana ponad godzinną jazdą..
Czy nie ma dla mnie krótszej drogi?