Widok

Komunikacja zastępcza..Masakra

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Witam, planuję napisać skargę do ZTM Gdańsk w związku z tym co się dzieje na drogach. Na trzy tramwaje średnio przyjeżdża jeden autobus i nie zawsze wszyscy się zmieszczą. Dzisiaj z Gdańska Głównego wracałam ponad GODZINĘ na Stogi... Czy też tak macie czy tylko ja mam takiego pecha??
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
swieta racja trzeba jakas skarge napisac do ztm bo tak byc nie moze wracajac z gda przy akademi muzycznej jedzie jeden autobus ktory stoi prawie 20 min [wysiadajac z tramwaju i idac na zastepczy komunikacje autobus powinien juz stac i czekac na pasazerow a czesto jest tak ze czeka sie kilka nascie minut ...to nie jest dla nas zadne ulatwienie ....to jakas masakra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej jakby ten T8 czy 3 do Gdańska dojeżdżał a nie my jeździmy z "pięćdziesięcioma" przesiadkami ;/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja do tej pory trafiałem na dużą ilość autobusów, które podjeżdżały prawie 'co chwilę'. I właśnie się cieszyłem, że teraz z przesiadką jedzie się krócej niż wcześniej samym tramwajem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Odświeżę temat - Czy ktoś coś zrobił z tym tematem? Robi się coraz zimniej, uczniowie zaczęli dojeżdżać do szkół, dorośli pasażerowie do pracy a wciąż ta cholerna przesiadka! Czy naprawdę nie można napisać jakiejś zbiorowej petycji, czy zebrać podpisy by oświecić ZTM, że autobusy T3 i T8 powinny jeździć przynajmniej do Dworca Głównego, JEŚLI NIE DALEJ!
Od września stałam się stałą bywalczynią linii T3/T8->3,8,9->1,10,7 ze Stogów do Nowego Portu i jestem załamana ponad godzinną jazdą..
Czy nie ma dla mnie krótszej drogi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Stogi

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

do góry