Widok

Koncert Gentleman! & Helicobacter

Koncert Gentleman! & Helicobacter Temat dostępny też na forum:
Zespół „Gentleman!” powstał w 2003 roku w Gdańsku, pierwsze próby odbywając w słynnym „Burdlu”. Pierwotny skład zespołu to Czarek Sternicki – gitara, Piotr Malach – gitara, Jacek „Jason” Tracz – perkusja oraz Adam „Janos” Osik – bas. Po odejściu Czarka, w maju 2007 roku do zespołu dołączyli Michał Toś – wokal oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Woklalista

Wokalista helicobacter jest super, nie rozumiem czemu każdy go atakuje...

Woklalista

Wokalista helicobacter jest super, nie rozumiem czemu każdy go atakuje...

polska

jak to w polsce, zamiast się cieszyć że coś gra to się kłócą, co za banda p****ów

sodoma gomora

ostatnio makak w antyradiu puszczal kawalek helikobactera, cos o księdzu i sodomie heheheh

sodoma gomora

ostatnio makak w antyradiu puszczal kawalek helikobactera, cos o księdzu i sodomie heheheh

Wątrobianka

Ale się zółć leje. Weźcie wy się wszyscy w garść!

szymek jo?

Może i gorzej śpiewa ale jest ok, a ten pseudo żydek goldberg to ściemniacz i gwiazdorek

Helicobacter :-(

Jak w Helicobacterze śpiewał Szymek to sie działo na scenie, były jaja przynajmniej i wokalista miał głos z*******y a ten nowy Miś Kuleczka niestety nie potrafi śpiewać

chyba nie na temat

Chyba nie trafiłeś z postem grzeczny.....?Jesteś sparaliżowany czy co?

ej koleś

Ej wulgarny a twoją starą widziałem wczoraj jak prała w rzece.

wokalista

wokalista jest ok, nie plagiatuje nikogo jak poprzedni wokal.Może się podobać lub nie.... aże czasem robi boki to trudno, to tylko koncert.

Keny, a słuchałes Gentleman! ? Gdzie ty tam masz myslovice?

jooooooooooo

jak Helicobakterie wypieprzą wokaliste bedzie z****iście, ten koleś jest tragiczny,

tort

Tor jestem z Tobą! Racja, nie wiem co to za głupota że muzyka alternatywna to u nas muszą być myslowicowe popłóczyny i wszyscy się na to nabierają.

vibra-tor

tor chłopaku wyluzuj. Wszystko już było, każdy zespół bierze coś z innego. Tak długo jednak jak grasz to co lubisz a nie to co jest modne, to jest ok. Oba zespoły słyszałem, oba grają różną muzykę. Ja uważam że w swojej grupie tj, muzyki alternatywnej, są w 3mieście najlepsze. Ale z tą Ćmą to przesadziłeś ...

ami

A mi się Ćma najbardziej z wymienionych podoba, za pomysł, oryginalność, jazzowe brzmienie i energię. Bo określenie buehhaa nie mówi raczej za wiele:) no ale to forum o koncercie gentelmenów i bakterów!:) są ok, ale bez fajerwerków. Pozdrawiam

helicobacter średniacy???

Helicobacter to czad na maxa.Porównaj ich z czymś a stawiam duże piwko.A pawilon?Już jest jedno Pogodno.Ćma? jak ktoś napisał rymuje się z buachacha.Radio Bagdad? studenckie granie, bez polotu i świerzości.Ale to tylko moje zdanie, jednego człowieka.Jeden woli pomarańcze a drugi jak mu nogi walą.

hmmm

Nie chciałem sie włączać, ale ... :) Tor.. to jest tak, że każdy ma swoje upodobania. Ja powiem, że mi się podoba to, a ty tamto. I nie chce byś mi to udawadniał, ani ja tobie nie muszę bo po co. Każdy lubi co chce - nie chcesz, nie słuchaj. Jesli chodzi o wokal. Tu wiele ma wspólnego jak wokalista na danym koncercie się słyszy. Np Ucho.. każdy, kto był więcej niż 2-3 razy wie, że lecą sobie w kulki z nagłośnieniem, a tym samym muzycy często (widziałem) zamiast grać, migowym pokazują, że coś nie tak. Przykładem na to jeden z ostatnich koncertów Kazika, gdzie kompletnie nie było go słychac, a odsłuchy tez szwankowały. Z drugiej strony oczywiście - warsztat wokalny. Mam nadzieje, że z doświadczeniem koncertowym będzie coraz lepiej. Ale trzeba też pamiętać, że to są koncerty, więc jak coś fałsznie tzn muza na żywca :) ///mam nadzieje ze to tak na zgode.

to fakt

no trochę fałszuje, ale sie pewnie podszkoli i sie wyrobi - graja krotko przeciez

tor.. chyba czujesz sie osamotniony. Znajdź sobie jakąć pociechę zyciową w postaci papugi, co chciała by z tobą gadać.

Inne tematy z forum Rozrywka

Forest Festival 2026 (7 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

Pomorska Miss Scania (14 odpowiedzi)

Gdy liczy się dyspozycyjność, nie ma miejsca na półśrodki - dlatego tym razem punkt ciężkości...

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (5 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

do góry