Widok

Koncert Guns N' Roses: jak dojechać i wrócić?

Opinie do artykułu: Koncert Guns N' Roses: jak dojechać i wrócić?.

Wtorkowy koncert Guns N' Roses będzie największym wydarzeniem muzycznym tego roku w Gdańsku. Podpowiadamy, jak dojechać na Stadion Energa Gdańsk i jak wrócić komunikacją miejską.

Organizatorzy z agencji Live Nation spodziewają się we wtorek na koncercie Guns N' Roses około 40 tysięcy widzów. Bramy zostaną otwarte o godz. 17:30 (pół godziny wcześniej wejdą fani z biletami typu Early Entrance). O godz. 18:45 na scenie występować będzie Doda, o 19:35 pojawi się formacja Killing Joke. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Money, money, money always sunny

Kasa ich pogodziła, szkoda, że tak późno, koncert powinien był się odbyć 20 lat temu, to byłby szał... A teraz już jakoś straciłem serce do koncertów, już nawet na Metallice nie jeżdżę, a za dzieciaka dałbym się za taki koncert pokroić na plasterki... Chyba to już starość, ale mam dopiero 40. Przestało mnie to ekscytować, czy to normalne?

No i co w tym niby jest dziwnego?

Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć co jest w tej wypowiedzi dziwnego lub zdrożnego, że jest tak wyśmiewana? Pytam poważnie. Od baaaardzo dawna nie jestem wyborcą PO (i Pis też nie) ale nie kumam o co chodzi. Chcielibyście, żeby każdy zarabiał tyle, żeby po 2 latach pracy (to pytał młody gość) mógł sobie kupić za odłożone pieniądze mieszkanie? Czy żeby mieszkania były tak tanie?

O co chodzi. Całkiem normalna rada. 90% moich znajomych tak zrobiło, te 10% miało bogatych rodziców i mieszkania dostali od nich właśnie.
Może to ma jakiś szerszy kontekst, którego nie znam?

A co...

o koncercie myśli Axl i Ekipa?

bo jestes glupkiem ktory lykal wsystko co pisalo bravo

tak jak teraz lykasz obietnice tuska i klamczynskiego

Nic nie słychać

Nagłośnienie pod pozew zbiorowy.
Wtedy wreszcie coś zrobią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tunel paranienormalnie zakwarty, jedzie przez żukowo, jak doktor to pacjenty przyzwyczajone do spóźnień do 1,5h...

poczekalnia pod poradnią

Koncerty na tym stadionie to strata pieniedzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zmień prace, weż kredyt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzisiaj w reżimowej mówili, że w ostatnich miesiącach pensje wzrosły i gospodarka pnie się w górę

jak nigdy. Chyba mówili o sobie, bo ja żadnej podwyżki nie miałem a rachunki i życie coraz droższe. Kocham ten kraj. Zaczyna się korea północna, bieda na ulicach ale w tv mówią że dostatek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

paseratti

w te de iku

A

A może ktoś wie w ktorym hotelu chłopaki się zatrzymali?

Chyba aluminium
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed występem proponuje PARANIENORMALNYCH I KABARET ZACHODNI....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry