Widok
majtki i góralskie kapcie
czy naprawde trzeba organizować aż taką fetę aby wystawić w najładniejszych miejscach miasta gatki z Chin i inną tandetę. A łączenie tego pokazu wszelkiego badziewia i drobnomieszczaństwa z wielowiekową tradycją jest działaniem zdecydowanie na wyrost i dowodem wielkiego zadęcia władz miasta
Glupole !
Ludzie weźcie się opanujcie co wy mówicie.. Jakie biesiady.. Pewnie większość z was to osoby poniżej 17 roku życia.. Którzy tylko słuchają muzyki typu... umcumcumc damdamdam.. same bassy nic innego.
a co Do "mpo" Czy STACHURSKY nie jest gwiazdą? Dla ciebie gwiazdy to z pewnością Tokio Hotel Albo inne zagraniczne "ścierwa" (nie wszystkie ale większość)
a co Do "mpo" Czy STACHURSKY nie jest gwiazdą? Dla ciebie gwiazdy to z pewnością Tokio Hotel Albo inne zagraniczne "ścierwa" (nie wszystkie ale większość)
JD-2008
Bielizna jest OK. To najlepsze co dziś będzie. Stachrsky to żadna dla mnie atrakcja ale niech sobie pogra...:) Ludzie i tak będą już nawaleni, bo cały ten jarmark do tego się tylko sprowadza. Cała impreza jak co roku organizowana jest, że tak powiem na pałę. Zresztą jak wiekszośc przedsięwzięć w Gdańsku. Najtrwalsza jest prowizorka. Pozdrowienia dla Prezydenta Pawła! Mieszkaniec Głównego Miasta. Chary:)
ale z większości z was marudy
Jarmark wam się nie podoba, turyści są źli, muza nie taka, wszystko nie tak... To sami coś lepszego zorganizujcie.
Ja też nie tylko mieszkam blisko jarmarku, ale jeszcze do pracy tamtędy chodzę - i co z tego? 3 tygodnie można się przemęczyć, a promocja dla miasta i zyski są.
Ja też nie tylko mieszkam blisko jarmarku, ale jeszcze do pracy tamtędy chodzę - i co z tego? 3 tygodnie można się przemęczyć, a promocja dla miasta i zyski są.
venom
Jeżeli twoim zdaniem muzyka alternatywna ma promować Gdańsk na skale europejską to chyba żyjesz w innym świecie, bo tego nie chcą słuchać inni Polacy rozumiem ze BIELIZNA ma swoich fanów ale napewno ja do nich nie należe, i co do twojej wypowiedzi znam się na muzyce zapewne lepiej od Ciebie. A moja TRAGEDIA była przenośnią ale rozumiem że nie potrafisz tego zrozumieć.
zapewne lepiej znasz sie
na muzyce, piszesz to wiesz.
a z drugiej strony kto ma promowac Gdansk jak nie gdanska kapela?; gorale???
na koncercie nie bylem wiec nie wiem jak chlopaki wypadli, jak bylas to podziel sie wrazeniami.
Gdanska Scena Alternatywna to tylko nazwa i nie znaczy, ze wszyscy grali muze alternat... fajnie ze wiesz czego chca sluchac Polacy;) a czy Bielizna ma swoich fanow nie wiem, ale podobali mi sie na kilku koncertach m.in. w Jarocinie w 1985r
pa
a z drugiej strony kto ma promowac Gdansk jak nie gdanska kapela?; gorale???
na koncercie nie bylem wiec nie wiem jak chlopaki wypadli, jak bylas to podziel sie wrazeniami.
Gdanska Scena Alternatywna to tylko nazwa i nie znaczy, ze wszyscy grali muze alternat... fajnie ze wiesz czego chca sluchac Polacy;) a czy Bielizna ma swoich fanow nie wiem, ale podobali mi sie na kilku koncertach m.in. w Jarocinie w 1985r
pa