Widok

Koncert Gwiazd

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Widownia przy budynku Filharmonii na OłowianceKONCERT GWIAZD!20.00Bielizna21.00STACHURSKYPokaz sztucznych ogniStachursky to największa gwiazda rodzimej sceny pop - dance. Jego piosenki nie schodzą z list przebojów. Zaskakuje swoich fanów nowoczesnym obliczem polskiej muzyki komercyjnej. Każda płyta to ogromna dawka przebojowej muzyki z ogromnym bagażem przeżyć emocjonalnych.Talent odziedziczył ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert Gwiazd

Widownia przy budynku Filharmonii na OłowianceKONCERT GWIAZD!20.00Bielizna21.00STACHURSKYPokaz sztucznych ogniStachursky to największa gwiazda rodzimej sceny pop - dance. Jego piosenki nie schodzą z list przebojów. Zaskakuje swoich fanów nowoczesnym obliczem polskiej muzyki komercyjnej. Każda płyta to ogromna dawka przebojowej muzyki z ogromnym bagażem przeżyć emocjonalnych.Talent odziedziczył ...
więcej

!!!

Bosze ... kto by pomyslal. Bielizna przed Stachurskym :(
Janiszewski nie ma juz wstydu.

No coż, ale za cos trzeba zyc ...

zapewne lepiej znasz sie

na muzyce, piszesz to wiesz.
a z drugiej strony kto ma promowac Gdansk jak nie gdanska kapela?; gorale???
na koncercie nie bylem wiec nie wiem jak chlopaki wypadli, jak bylas to podziel sie wrazeniami.
Gdanska Scena Alternatywna to tylko nazwa i nie znaczy, ze wszyscy grali muze alternat... fajnie ze wiesz czego chca sluchac Polacy;) a czy Bielizna ma swoich fanow nie wiem, ale podobali mi sie na kilku koncertach m.in. w Jarocinie w 1985r
pa

venom

Jeżeli twoim zdaniem muzyka alternatywna ma promować Gdańsk na skale europejską to chyba żyjesz w innym świecie, bo tego nie chcą słuchać inni Polacy rozumiem ze BIELIZNA ma swoich fanów ale napewno ja do nich nie należe, i co do twojej wypowiedzi znam się na muzyce zapewne lepiej od Ciebie. A moja TRAGEDIA była przenośnią ale rozumiem że nie potrafisz tego zrozumieć.

ale z większości z was marudy

Jarmark wam się nie podoba, turyści są źli, muza nie taka, wszystko nie tak... To sami coś lepszego zorganizujcie.

Ja też nie tylko mieszkam blisko jarmarku, ale jeszcze do pracy tamtędy chodzę - i co z tego? 3 tygodnie można się przemęczyć, a promocja dla miasta i zyski są.

a ty Kendra - dziecino poucz sie

troche historii polskiego rocka i trojmiejskiej sceny alternatywnej
(a tragedia to jest wtedy jak sie dzieje ludziom krzywda)

cioci imieniny?

chyba cioci Ani - najważniejsze imię w Polsce!

stachurski

lepiej on niż Doda

BUHHAHAA

Stachurski to klapa,wypromowany przez media.Zerknijcie na opinie pełno negatywów.Jest dużo fajniejszych wykonawców.

stachursky buhaha

siara !!!

...jakie gwiazdy , może jakieś na niebie zobacze , albo w tlumie ludzi wypatrzę...kto tego słucha ???Jedni po przejściach , drugi pewnie w promocji za 2 tysie będzie jęczał ...siara !!!

Nareszcie porzadna kapela, tylko

Stachurski powinien byc suportem bo to Bielizna rozkreci impreze. Nie ma to jak porzadny trojmiejski band.
pozdrowka dla Jarka Janiszewskiego i kapeli

fajerwerki

o północy będą fajerwerki ?

Ale obciach, jak festiwal w Opolu:D

Przyjdę tylko na fajerwerki na 12, to jedyna atrakcja:)

Sam jestes chłam!!! Stachursky to porządny artysta! milony go uwielobiasją!!!!

jarek

w dupie z tym szajsem .takie wielkie miasto ,tyle lat tradycij jarmarku sw.dominika .a ty taki zawod

Chłam

NO to chyba właśnie młodzi ludzie są przyszłością , ta? Więc niech nie sprowadzają jakiegoś chłamu. Zgadzam się z: Kendra, TSA ROCK, Dominikiem itd.

No i o to chodzi :D

Poprostu niektórzy są tak pesymistycznie nastawieni. Jeżeli komuś się nie podoba to niech siedzi w domu i zamula. Takie koncerty są najlepsze, dla mnie to nawet może grać Mazowsze i tak będę się dobrze bawił bo dobry humor to sukces na tym jarmarku a smutasy: Wypier...

JD-2008

Bielizna jest OK. To najlepsze co dziś będzie. Stachrsky to żadna dla mnie atrakcja ale niech sobie pogra...:) Ludzie i tak będą już nawaleni, bo cały ten jarmark do tego się tylko sprowadza. Cała impreza jak co roku organizowana jest, że tak powiem na pałę. Zresztą jak wiekszośc przedsięwzięć w Gdańsku. Najtrwalsza jest prowizorka. Pozdrowienia dla Prezydenta Pawła! Mieszkaniec Głównego Miasta. Chary:)

yeAh.

Ale Macie Problem. . . Nie Podoba Wam Sięę CoŚ to Wgl nie Przychodźcie. . . ; / Zgadzam Sięę w 100 % z Ella. ; )

Ja Ide Bo Na Stachurskim Daa Sięę NieŹle Wybawic:D yeAh ;]

Koncert Gwiazd

więcej
do góry