Widok

Koncert Lont

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
SAMORZĄD STUDENTÓW PGzapraszaWięcej info:SSPGZapraszamy do obejrzenia wywiadu w telewizji x3mtvSEKAKU (Starogard Gdański)Sekaku Liveband, czyli magiczne połączenie mistrza ceremonii i wirtuozów instrumentów wszelakich. Oferują całą gamę muzycznych doznań, wchodząc na imprezę bez zaproszenia , przygryzając frykasy i koreczki, flirtując z damami i na koniec dodając tylko:Bez mord na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert Lont

SAMORZĄD STUDENTÓW PGzapraszaWięcej info:SSPGZapraszamy do obejrzenia wywiadu w telewizji x3mtv[foto1]SEKAKU (Starogard Gdański)Sekaku Liveband, czyli magiczne połączenie mistrza ceremonii i wirtuozów instrumentów wszelakich. Oferują całą gamę muzycznych doznań, wchodząc na imprezę bez zaproszenia , przygryzając frykasy i koreczki, flirtując z damami i na koniec dodając tylko:Bez mord na ...
więcej

sekakuu!

w koncu ktos laczacy rap i rock gra w kwadracie! biore pake i wpadam!

podejrzane

ciekawe czemu wszystkie opinie o zespole i imprezie pisze wylacznie samorzad studencki PG m.in jerry ;) pozdrawiam

Polecam

Ja na przykład nie jestem z samorządu i już się wypowiadałem. Wniosek jest tylko jeden - Samorząd zna sie na dobrej muzie.

Malbork oblężenie

Byłam kiedyś na koncercie Myslovitz w Malborku w czasie takiej imprezy oblężenie koło zamku. Przed gwiazdą wieczoru rewelacyjne zagrali na rozgrzewkę jacyś chłopcy. Podobali się bardzo publice. Czy to ten sam zespół Lond?

TAK!!

:-)

Polecam

Miałem okazję być już na koncercie Lontu. Dużo pozytywnej energii towarzyszy ich koncertom. Szkoda tylko, że tym razem będzie to środa. Jednak polecam.

wow!

w zeszlym roku na juwenliach spodobal mi sie zespol, ktory gral przed Indios Bravos i Comą, a dzisiaj widze ich geby na murach! :-) o to chodzi!!

Juwenalia

Tak to te same gęby.

janka......

... nie ktoś im pisze tylko sami to robią;) zdolniachy:P

pozdrowienia dla zespołu

Jak czytacie opinie na Trójmiście to pewnie jest Wam miło:-) tylko jutro nie dajcie plamy:-) .

Za moich czasów na koncertach krzyczało się "więcej smoły na werbel" albo "więcej szatana na struny" teraz pewnie nikt tego nie rozumie i nie pamięta, ale ważne, że młodzi ludzie robią dobrą muzykę.

Do Anki

Ktory z członków Lontu jest takim romantykiem, aby mógł wygenerowac z siebie tekst: "...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..."? Strasznie podoba mi sie podoba piosenka Czas na przebisniegi.

szkoda ze bez Chemika.

.

LONT zagra dzisiaj w Kwadratowej

Wiele słyszłam o tej kapeli. Idę na kocert, zobaczę na własne oczy, posłucham na własne uszy i przkonam się, czy warto było iść,

Po koncercie Lont

Warto było iść i posłuchać. Mam nadzieję, że wypłyniecie. Zasługujecie na to.

wrażenia

lont zagrał niesamowicie, skakałam bez przerwy, golas wielkie pozdrowienia! ale musze przyzynać że również zespół saportujący pokazał dużo fajnej muzyki

byłem

Było warto..

Koncert Lont

SAMORZĄD STUDENTÓW PGzapraszaWięcej info:SSPGZapraszamy do obejrzenia wywiadu w telewizji x3mtv[foto1]SEKAKU (Starogard Gdański)Sekaku Liveband, czyli magiczne połączenie mistrza ceremonii i wirtuozów instrumentów wszelakich. Oferują całą gamę muzycznych doznań, wchodząc na imprezę bez zaproszenia , przygryzając frykasy i koreczki, flirtując z damami i na koniec dodając tylko:Bez mord na ...
więcej
do góry