Widok
Koncert Oratorium „Psałterz Wrześniowy”
Opinie do imprezy: Koncert Oratorium „Psałterz Wrześniowy”, 19 lipca 2007 godz. 20:00
Zabawa
Wkońcu spokojny nie rzucający sie w oczy dyrygent.Cuż za skromny człowiek.Ponieważ w Elblągu nie było mi dane obejrzeć ulubionych solistów, a tej żenady nie mogłam znieść i wyszłam z koncertu, przyjechałam do Sopotu na taki koncert jaki chciałam usłyszeć. Chyba był lepszy niż na płycie, zaśpiewany z większą zwobodą. Radziu jesteś boski,boski głos a jakie ruchy!!!
Koncert w Sopocie
Było Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdy ciocia się spytała kto chce iść na ten koncert odrazu sie zgłosiłam.
Pojechałam z wujkiem i ciocią.
Świetnie się bawiliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbardziej spodobała mi się piosenka w której wszystkie 3 solistki śpiewały razem O Maryjo Magdaleno ,ale nie wiem jakie były tytuły i nigdzie nie mogę znalezć gdyby ktoś wiedział to proszę napisać na opinii dziękuje i narazie
Było COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdy ciocia się spytała kto chce iść na ten koncert odrazu sie zgłosiłam.
Pojechałam z wujkiem i ciocią.
Świetnie się bawiliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbardziej spodobała mi się piosenka w której wszystkie 3 solistki śpiewały razem O Maryjo Magdaleno ,ale nie wiem jakie były tytuły i nigdzie nie mogę znalezć gdyby ktoś wiedział to proszę napisać na opinii dziękuje i narazie
Było COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!