Widok

Koncert Sylwestrowy 2025/2026 Na Bis

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy 2025/2026 Na Bis.
Po kilku sezonach przygody z piosenką wracamy do musicalu. Sylwestrowe wydarzenie wypełnimy znakomitym musicalowym repertuarem: byłym, obecnym i przyszłym w wykonaniu Artystów naszego Teatru.

Druga część będzie jeszcze bardziej wyjątkowa - stanowić ją będzie specjalne widowisko z okazji jubileuszu Gdyni "Muzyczny - swojemu Miastu na 100-lecie". Językiem teatru muzycznego - pięknymi ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po kilku sezonach przygody z piosenką wracamy do musicalu. Sylwestrowe wydarzenie wypełnimy znakomitym musicalowym repertuarem: byłym, obecnym i przyszłym w wykonaniu Artystów naszego Teatru. Druga część będzie jeszcze bardziej wyjątkowa - stanowić ją będzie specjalne widowisko z okazji jubileuszu Gdyni "Muzyczny - swojemu Miastu na 100-lecie". Językiem teatru muzycznego - pięknymi ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester bis

Byliśmy wczoraj pierwsza część jest bardzo ciekawa poświęcona Gdyni -historia miasta dla nas gdynian przybliża nam nasze miasto i jej powstawanie, wszystkim ( było nas 10 osób) bardzo sie podobało.Co do drugiej cześći zdania podzielone- cóż kwestia gustów

Nieświadomość

Nigdy nie wiesz na co trafisz, tym razem trafisz na G. Kupujesz bilet w dobrej wierze i z nadzieją

Bo wykupli bilety , nieświadomi co ich czeka piloci wycieczek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę same Negatywne Oceny..

a na żaden z 14 dostępnych terminów nie ma ani 1 biletu ;O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słabe

Byłam, widziałam. Obie części bez pomysłu: od Sasa do lasa. Ogólnie przykro się ogląda mając świadomość, że Gdynia umiera. Ani floty(PLO, Dalmor) ani stoczni, ani portu, ani Świętojańskiej żyjącej jak kiedyś ... Moje miasto zaliczyło spektakularny upadek. Co tu świętować?? A piosenka "Matynarzowe" ... obraźliwa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żenada na deskach Muzycznego

Muzyczny sięgnął dna. Opowieść o Gdyni prezentowała poziomem materiał przygotowany przez 6 klasę na apel w szkole podstawowej. Druga część z utworami z różnych musicali uświadomiła mi, że nie chcę ich zobaczyć. Piosenka z nowego spektaklu "Producenci" była tak żenująca, że szkoda talentu solistki Mai Gadzińskiej na uczestniczenie w takiej szmirze. Nie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klapa

Zmarnowany czas i pieniądze. Brak pomysłu na ten teatr. Ten, kto dobierał repertuar na Koncert Sylwestrowy do natychmiastowej dymisji. Operator reflektorów oślepiający widownię - do zwolnienia. I zapraszam dźwiękowca na widownię, zbyt głośna muzyka zagłuszająca śpiew. Choreografia w każdym przedstawieniu to samo - może warto odświeżyć zespół. Nie polecam tego koncertu, a opinie innych widzów zasłyszane w foyer tylko potwierdzają, że nie byłem odosobniony w tych odczuciach. Ten teatr to dramat.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobał mi się koncert

I część petarda. Stroje , tańce, i muzyka na najwyższym poziomie.Jestem pod wielkim wrażeniem- szacunek dla reżysera i choreografa. II część gorsza- słabe piosenki, nic porywającego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najgorszy koncert

Z przykrością muszę zgodzić się z przedmówcami, że był to najgorszy koncert ostatnich lat. Pierwsza część koncertu, choć całkiem pomysłowa i przyzwoita, tematycznie zupełnie nie nadawała się na koncert sylwestrowy. Bardziej odpowiednim dla tego typu piosenek i kreacji byłaby może uroczystość z okazji obchodów 100-lecia Gdyni. Druga część z kolei była tak nudna, że w połowie miałam ochotę już wyjść z teatru. Tak jak w poprzednich latach koncert potrafił wywołać w widzach entuzjazm i chęć do zabawy, tak w tym roku wychodziłam z teatru zirytowana i rozczarowana. Tegorocznego widowiska niestety nie polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

To lepiej nie idź bo jest gorzej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rok temu był najsłabszy koncert od dekady

Mam nadzieję, ze w tym roku bedzie super (ide w połowie stycznia).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety słaby koncert

Zwłaszcza na początku pierwszej części. Potem trochę się rozkręciło. Druga część taka sobie. Wybrane utwory bez żadnej myśli przewodniej, nudne a przecież w poprzednich latach były super hity musicalowe. Chodzę od dawna na te koncerty, teraz jestem zawiedziony. Cena 350 zł nie odzwierciedlała jakości koncertu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przedwczesna recenzja ?

Recenzja napisana jeszcze przed premierą. Czyli autorem jest raczej ktoś z wykonawców lub ze środowiska z nimi związanym.
Atmosfera wewnątrz , z tego wynika ,nie jest dobra ?
Ja jeszcze nie widziałem ,a wybieram się.
Wtedy zabiorę głos.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najsłabszy koncert od lat!

Bywały super koncerty noworoczne... Ale to juz przeszłość.
Obchody Gdyni ładne ale nie na koncert noworoczny, druga część nudna. Dlaczego zostały wybrane takie nudne utwory. Mamy masę super rozrywkowych utworów. Szkoda bardzo się zawiedliśmy..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda pieniędzy !

Z racji, że choreografie robi Pan Michał Cyran z góry odradzam wam wybieranie się na te Rewie. Od lat te pseudo koncerty są na poziomie Akademii Szkolnej w Remizie Strażackiej. Zmiana formy nic nie pomoże dopóki nie zmieni się realizatorów, w tym reżysera i pseudo profesjonalistki od przygotowania wokalnego. Opinie oczywiście uśnięcie, ale spróbuję ostrzec, kogo się da!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po kilku sezonach przygody z piosenką wracamy do musicalu. Sylwestrowe wydarzenie wypełnimy znakomitym musicalowym repertuarem: byłym, obecnym i przyszłym w wykonaniu Artystów naszego Teatru. Druga część będzie jeszcze bardziej wyjątkowa - stanowić ją będzie specjalne widowisko z okazji jubileuszu Gdyni "Muzyczny - swojemu Miastu na 100-lecie". Językiem teatru muzycznego - pięknymi ...
Przejdź do spektaklu.
do góry