Widok

Koncert Sylwestrowy

Koncert na zakończenie sezonu Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy.
Koncert Sylwestrowy

Sylwester w Teatrze Muzycznym to już tradycja, która na stałe wpisała się w plany repertuarowe Teatru. Od wielu lat artyści Muzycznego dbają o to, by Państwa Sylwester był czasem absolutnie magicznym i niezapomnianym. Zapraszamy do wyjątkowego przeżywania jedynej takiej nocy i już dziś warto dobrze zaplanować swojego Sylwestra. Widzimy się w Muzycznym.
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy znowu żenuąco upolityczniony??

po kilku latach zachwytu nad koncertami sylwestrowymi wybralismy się całą rodziną i namówiliśmy przyjaciół.. Niestety teraz już po tym, co było przed rokiem - nie zdecydujemy się już raczej na spedzenie wieczoru w ten sposob. Prostackie zarty polityczne, jakis krzyk rozpaczy - będące de facto tania propagadna i narzucaniem widzowi swoich pogladow politycznych.. Zal, pytanie, czy teatr tak zacny nadal bedzie podążał tą drogą??
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 13

Hmm...

Parę lat temu wybraliśmy się na spektakl Klatka wariatek (?) Też niestety nachalna propaganda, walory estetyczne watpliwe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Upolityczniony, bo przez 1,5 minuty śmiali się z tego, co się obecnie dzieje? nie przesadzaj....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ebilet.pl

ebilet.pl mógłby zmienić stronę do rezerwacji, to jakiś koszmar!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

O której godzinie kończy się późniejszy Koncert Sylwestrowy?

W ubiegłych latach Koncert Sylwestrowy zawsze zaczynał się o 21.30 i kończył tuż przed północą, na holach stały kieliszki z szampanem, można było wznieść noworoczny toast, złożyć życzenia i obejrzeć fajerwerki na Skwerze Kościuszki.
Tym razem koncert zaczyna się o 30 min. wcześniej, bo o 21.00 - czyżby chciano zakończyć o 23.30 i uniemożliwić widzom tradycyjny toast o północy? (z wyjątkiem tych, którzy mieszkają blisko Teatru)
Obawiam się, że tak może być, bo w informacjach o balu, który od kilku lat odbywa się w teatrze po zakończeniu koncertu podano jako godzinę rozpoczęcia 23.30. Jeśli tak, będzie to mój ostatni Sylwester w Teatrze Muzycznym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Brawo Teatr Muzyczny !

Super Koncert Sylwestrowy 2016 / 2017 ! Hity światowych musicali ze świetną scenografią, baletem, kostiumami . Pięknie ! Na wesoło, energicznie i zaskakująco . Projekcja dodatkowa na bocznych ścianach super. Efekty specjalne bardzo ciekawe. Można było się pośmiać i pośpiewać ( np Oh Happy Day ) . W przerwie miły poczęstunek. W sumie spektakl prawie 3 godziny. Na koniec brawa z podziękowaniem za cały rok dobrej pracy. Brawo artyści ! Brawo reżyser ! Dobrego Roku 2017 !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idę za kilka dni na koncert Sylwestrowy na bis i już nie mogę się doczekać :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jest możliwość pobrania / przesłuchania gdzieś w sieci ubiegłorocznego utworu pt. Gdynia 90 (Sadowski / Szymański) ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam wczoraj

Akt I - najbardziej podobał mi się Krąg życia z ruchomą sceną. Fajnie byłoby zobaczyć Króla Lwa w Muzycznym :] tym bardziej, że bardzo smuci strata Shreka (czy już nie powróci?). Świetne Happy Day i Memory! Obiecujące Candyman.

Akt II - być może trochę lepszy (nie łatwo oceniać tak na gorąco). Dzwony wraz z grupą akrobatyczną robiły wielkie wrażenie. Rapsodia również. Fajny akcent z Zoo (i ponownie szacun dla akrobatek) oraz Skrzydlate ręce. Pięknie zaśpiewana Rzeka marzeń. Szkoda, że My way oraz Non, je ne regrette rien nie były zaśpiewane odpowiednio w języku angielskim i francuskim. Bardzo, bardzo dobry finał!

Bardzo mi się podobało. Dziękuję za super wieczór. Doceniam talent wszystkich występujących artystów - jesteście wspaniali. Poza tym możliwości techniczne Teatru i piękne projekcje na ścianach. A szczególnie zespół akrobatyczny - szacunek! Życzę powodzenia w realizacji Wiedźmina.

Mimo wszystko rok temu chyba trochę lepiej się bawiłam... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kultura

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

do góry