Widok

Koncert i brak organizacji

Czemu policja teraz nie kieruje ruchem jak przed koncertem stali na każdym skrzyżowaniu normalny dramat
Drogą zielona pusta a wszystko w kolo stoi
Brawo dla organizatorów
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale wy jesteście ograniczeni

Typ ma w nazwie napisane mieszkaniec Letnicy a wy się w komentarzach rzucacie się czemu jechał na koncert samochodem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Policja nie jest od kierowania ruchem, po koncercie! Nikt nie kazał ci jechać autem! Ja przyjechałem SKM i nią wróciłem bez problemu malkontencie tumanie!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo ten koncert

To lipa..szkoda czasu policji na takie badziewie..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytaj z zrozumieniem

Jestem mieszkańcem i poprostu widziałem co się działo a na taki koncert w życiu samochodem bym nie pojechał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Woda w kubku z kaucją

A ja spo koncercie wystałam się w kolejce żeby oddać kubek ,więc jak wyszliśmy z Areny to już tłumów nie było Co do zakupu wody-porażka! Ktoś z zewnątrz mógł wejsc z plastikową małą butelką,ale kupić można było tylko w kubku,(którą przelewali z but.0,5l ),za który płaciło się 10zł kaucji. Po koncercie można było go oddać,tylko w kasie był brak drobnych i sprzedawcy mieli problem...co za durny pomysł. Ludziom te kubki się przewracały ,woda się wylewała. Bo jak tu klaskać z kubkiem w ręce :/ Gdzie tu sens i logika ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jeśli jesteś z innego miasta to co. Ja wczoraj byłabym z Torunia

Wczoraj koncert był świetny ale organizacja po policji to masakra. Zblokowane ulice do czasu kiedy ludzi było brak. Mało tego poblokowane wyjazdy z miasta. Pan pilicjant podszedł do mnie osoby z dwójką dzieci w środku i z agresją powiedział ch.. mnie to obchodzi że chcesz wyjechać q prawo.

Z oddaniem kaucji nie było żadnego problemu, wszystko szło szybko i sprawnie, a kubek miał haczyk gdzie można było sobie zaczepić np o spodnie, szukanie problemu tam gdzie go nie ma
do góry