Widok

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty!

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy cmentarzu ganizonowym :) Gdańszczanie napewno wiedzą o jakie miejsce chodzi zwłaszcza, że odbywają sie tam gdzie w zeszłym roku :)

w każdym razie lista koncertów napewno jest dostępna w necie nie bede podawać strony bo nie jestem pewna że jest to dozwolone :)
Najbardziej interesujący termin konceru jest 4 Lipca zagrają:

MEZO
JEDEN OSIEM L
SISTARS

Dla bardziej lubiący muzykę współczującą o bardzo charakterystycznej chrupce to w ostatni weekand Lipca lub sierpnia (sprawdżcie) zagra ICH TROJE !
:)

wszystkim życze udanych i bezpiecznych wakacji.

---------------------------------------

Troche ciepła dla was ode mnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Liczylem na nich z tymi koncertami....przeczytalem spis i juz wiem ze w tym roku nie warto isc na zaden koncert, nedza i komercha....
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
i do tego zrobili wstęp za 2 zł! zdzierstwo!!!

racZej juz nie pójde :P

----------------------------

Troche ciepła dla was ode mnie!!
dlaczego?????
całkiem niezły koncert będzie 2 i 3 lipca w Gdyni na Skwerze...tylko kosztuje mase kasy niestety:(
Jeśli chodzi o mnie to Gdynia to nie mój "rejon" SKM itd. eh.. zadużo drogi do pokonania zresztą alkohol przy koncertach niezbedny jest i jak ja bym do domu wróciła.

Może jakiś koncercik niedługo w parlamencie bedzie to pójde :)

-----------------------------------

Troche Ciepła dla was ode mnie!!
Faktycznie,troche kichowato teraz z tymi koncertami "Muzyczne Lato z LG",ale 4 lipca na pewno pojde :)
a poza Tym koncerty grają tylko przez jeden miesiąc a nie przez całe wakacje.

Skusze się tylko na MEZO, 18L, SISTARS

reszte sobie odpuszczę.

-----------------------------------------

Troche Ciepła dla was ode mnie!!

Kiedyś ten temat też mnie męczył jak realnie wygląda ochrona na dużych eventach i za co odpowiada. Pogadałam o tym ze znajomymi i wyszło, że plan stref oraz komunikacja z medykami to podstawa. Tak mnie coś tknęło i znalazłam opis praktycznych ról znalezione tutaj: https://internetnews.net.pl/ochrona-imprez-masowych-w-praktyce-rola-ochrony-fizycznej/ co wy na to?

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

do góry