Widok
Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty!
w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy cmentarzu ganizonowym :) Gdańszczanie napewno wiedzą o jakie miejsce chodzi zwłaszcza, że odbywają sie tam gdzie w zeszłym roku :)
w każdym razie lista koncertów napewno jest dostępna w necie nie bede podawać strony bo nie jestem pewna że jest to dozwolone :)
Najbardziej interesujący termin konceru jest 4 Lipca zagrają:
MEZO
JEDEN OSIEM L
SISTARS
Dla bardziej lubiący muzykę współczującą o bardzo charakterystycznej chrupce to w ostatni weekand Lipca lub sierpnia (sprawdżcie) zagra ICH TROJE !
:)
wszystkim życze udanych i bezpiecznych wakacji.
---------------------------------------
Troche ciepła dla was ode mnie!
w każdym razie lista koncertów napewno jest dostępna w necie nie bede podawać strony bo nie jestem pewna że jest to dozwolone :)
Najbardziej interesujący termin konceru jest 4 Lipca zagrają:
MEZO
JEDEN OSIEM L
SISTARS
Dla bardziej lubiący muzykę współczującą o bardzo charakterystycznej chrupce to w ostatni weekand Lipca lub sierpnia (sprawdżcie) zagra ICH TROJE !
:)
wszystkim życze udanych i bezpiecznych wakacji.
---------------------------------------
Troche ciepła dla was ode mnie!
Kiedyś ten temat też mnie męczył jak realnie wygląda ochrona na dużych eventach i za co odpowiada. Pogadałam o tym ze znajomymi i wyszło, że plan stref oraz komunikacja z medykami to podstawa. Tak mnie coś tknęło i znalazłam opis praktycznych ról znalezione tutaj: https://internetnews.net.pl/ochrona-imprez-masowych-w-praktyce-rola-ochrony-fizycznej/ co wy na to?