Widok

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty!

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy cmentarzu ganizonowym :) Gdańszczanie napewno wiedzą o jakie miejsce chodzi zwłaszcza, że odbywają sie tam gdzie w zeszłym roku :)

w każdym razie lista koncertów napewno jest dostępna w necie nie bede podawać strony bo nie jestem pewna że jest to dozwolone :)
Najbardziej interesujący termin konceru jest 4 Lipca zagrają:

MEZO
JEDEN OSIEM L
SISTARS

Dla bardziej lubiący muzykę współczującą o bardzo charakterystycznej chrupce to w ostatni weekand Lipca lub sierpnia (sprawdżcie) zagra ICH TROJE !
:)

wszystkim życze udanych i bezpiecznych wakacji.

---------------------------------------

Troche ciepła dla was ode mnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Liczylem na nich z tymi koncertami....przeczytalem spis i juz wiem ze w tym roku nie warto isc na zaden koncert, nedza i komercha....
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
i do tego zrobili wstęp za 2 zł! zdzierstwo!!!

racZej juz nie pójde :P

----------------------------

Troche ciepła dla was ode mnie!!
dlaczego?????
całkiem niezły koncert będzie 2 i 3 lipca w Gdyni na Skwerze...tylko kosztuje mase kasy niestety:(
Jeśli chodzi o mnie to Gdynia to nie mój "rejon" SKM itd. eh.. zadużo drogi do pokonania zresztą alkohol przy koncertach niezbedny jest i jak ja bym do domu wróciła.

Może jakiś koncercik niedługo w parlamencie bedzie to pójde :)

-----------------------------------

Troche Ciepła dla was ode mnie!!
Faktycznie,troche kichowato teraz z tymi koncertami "Muzyczne Lato z LG",ale 4 lipca na pewno pojde :)
a poza Tym koncerty grają tylko przez jeden miesiąc a nie przez całe wakacje.

Skusze się tylko na MEZO, 18L, SISTARS

reszte sobie odpuszczę.

-----------------------------------------

Troche Ciepła dla was ode mnie!!

Kiedyś ten temat też mnie męczył jak realnie wygląda ochrona na dużych eventach i za co odpowiada. Pogadałam o tym ze znajomymi i wyszło, że plan stref oraz komunikacja z medykami to podstawa. Tak mnie coś tknęło i znalazłam opis praktycznych ról znalezione tutaj: https://internetnews.net.pl/ochrona-imprez-masowych-w-praktyce-rola-ochrony-fizycznej/ co wy na to?

Inne tematy z forum Towarzyskie

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

do góry