Widok

Konisie...

Czy jest tu ktoś kto tak jak ja kocha konie? Jeździłam w Kolibkach (lecz niezbyt dobrze się tam czuje), zastanawiam się na Skj Sopot i Gdansk Lipce- może ktoś mi pomóc w wyborze dobrej stajenki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może sopot wyscigi?
Mam ten sam problem . Ja zastanawiam się nad Tarą
Wymieniłam SKJ Sopot. Jednak wybrałam Dajaka (koleczkowo). Ja w Tarze nigdy nie byłam bo tam trafić nie moge...

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście....
Co to znaczy "dobra stajnia"
Każdy może oczekiwać czegoś innego od stajni.
Takiej w której dobrze traktuje się konie, jest bezpiecznie i dobrze uczą jeździć.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście....
ja jezdze w dajaku :)..i nie tylko..
A JA JEZDZE NA MOIM MEZU TO SUPER KONIK
:D:D: popatrz to tak jak ja na swoim :P heh qrde zabil mnie ten text ..szacuneczek :D:D

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
Sopot jest jak hipermarket...mnóstwo ludzi i średna przyjemność...lepiej poszukaj czegoś lepszego:)
Zapraszam na

www.calimero.aplus.pl
i zdjecia z zawodow z Pomorskiej Ligii Jeździeckiej w CALIMERO

http://calimero.aplus.pl/galeria2
Hej!
Tez do niedawna mialam taki problem! Wbralam sie na Owczarnie i jezdzilam(teraz nie moge, bo milam noge w gipsie:() u pewnej Justyny. rewelacja. Ma 2 konie, wiec jazdy sa praktycznie indywidualne i porwadzi je w pelni profesjonalnie. Nie polecam duzych stajni, to starszna masowka i tak naprawde to liczy sie kasa. troche ich juz zwiedzilam, a jednej z nich pracuje w wakacje!Powodzenia!

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

do góry