Widok

Kontrola biletów

Nie sądziłam ze doczekam dnia w którym pochwalę kanarów z Renomy ale jednak. Dzisiaj miałam kontrolę i nie mogłam sie zalogować do konta fali. Przesympatyczna pani kontroler cierpliwie czekała aż mi sie to uda. Wogole cała kontrola byla przeprowadzona była śmiechem. Dzień dobry, proszę dziękuję. Spokojnie, poczekam,proszę sie nie denerwować. Aż chce sie mieć codziennie taką kontrolę
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwne zjawisko ,że w ogóle jest kontrola skoro pracownicy renomy ciągle przesiadują na dyspozytorniach
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czyli skargi pomogły cieszę sie
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy my właśnie znaleźliśmy jednorożca wśród kanarów? Jeszcze kilka takich kontroli i ludzie zaczną jeździć bez biletu... dla towarzystwa!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak widać mimo tego mają czas na kontrolę. A Ty człowieku masz chyba nudne życie i ból d**y o to. Jak zazdrościsz to sie zatrudnienij w Renomie też będziesz przesiadywał a nie zaiwania tym swoim śmiesznym autobusikiem i zgrywał króla szos.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kontrolerzy a fala

Ostatnio spotkała mnie podoba kontrola. Również miałam problem z zalogowaniem się do aplikacji Fala, gdzie mam bilet miesięczny. Pani wykazała się zrozumieniem i razem pośmiałyśmy się z niewydolnego systemu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to ciekawe, bo ze mną się kłóciły i wlepiły mandat

Groziły policją i uprowadzeniem na drugi koniec miasta mimo posiadanego biletu.
Może w końcu je ktoś przeszkolił. Może zaszły jakieś zmiany które dobrze wpłyną na poprawę jakości usług.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że kontrolerzy jak i pasażerowie są tak samo zmęczeni tym jak działa czy raczej nie działa system fala, więc każdy jest w pewnym stopniu wyrozumiały.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odp

Kanar też człowiek są chamy jak wszędzie ale i też jest mega dużo sympatycznych szczególnie w Skm po prostu robią swoją robotę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też miałem okazję poznać wyrozumiałość dziś pana z renomy

nawet oni wiedzą

że fala nie działa :)

Gościu oni dużo jeżdżą po mieście. Zwłaszcza rejony Centrum i Wrzeszcza non stop.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli nie możesz się zalogować do Fali podczas kontroli, wystarczy podać numer telefonu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze można podać numer telefonu przypisanego do konta.nie musisz się logować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry