Widok

Kontroler Lukowy Nr ref.: KL/DO/01/12 W DCT Gdańsk

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kontroler-lukowy-nr-ref-kldo0112-ogl5743640.html

Czy ktoś w ogóle byl na rozmowie ogłoszenie jest ciągle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak cie interesuje zglos sie praca ciezka zwlaszcza teraz na zime ale mozna awansowac jak widza sumiennosc .
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja aplikowałem i cisza a ogłoszenie się pojawia. Chętnie bym tam popracował nawet zimą.
No właśnie ja też aplikowałem 2 razy i cisza,może ogłoszenia są bo muszą być i tyle.
ja tez aplikowałem juz z 5 razy i nic
A nie mozna tam zadzwonic czy jak ?
Nie znam zasad rekrutacji znam za to pare osob tam pracujacych i sobie chwala
Powodzenia
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
pierwsze rozmowy były dziś 19.11.2012
A masz grzesiek prawo jazdy kat.C?Może wiesz jakie są zarobki?
mam prawko. zarobki ok 1700 zł na początek. praca po 12 godzin na dworze jak pisał kolega nizej
To ja dziękuje 1700 netto za taka pracę,teraz to są zarobki tragiczne ,pewnie zeby zarobić 3000 netto to trzeba kilka lat,też szukałem i szukałem i udało mi się zostac suwnicowym,pracuję na hali i dostłem 3000 netto na początek,przynajmniej cieplej niż na dworzu.Ale coż w dct można się rozwinąc i na pewno z czasem dobrze zarobisz.Ja nie mam prawa jazdy kat.C i dlatego mnie nie chcieli,a na suwnicę jak pytałem,to po paru latach u nich się przechodzi bo to dla nich już awans...
No widzę chłopie że się w końcu zaczepiłeś :) Gratulacje :) To teraz mi powiedz gdzie i jakie masz uprawnienia może też sobie zrobie :D
przepraszam, czegoś nie kumam. 1700 zł na łapę za 12 godzin na dzień? Czy 1700 za 8 godzin? Weź to jakoś zgrabniej ujmij, bo jeśli to jest 1700 na łapę za 12 godzin dziennie to ja to pozostawiam bez komentarza.
Weźcie dajcie sobie spokój z taką robotą. To jest praca w 3/4 na powietrzu. Jak przypierniczy za 2 tygodnie -10st.cel. to się nakryjecie nogami. Mam już doświadczenie w takiej tyrce. Wprawdzie nie w DCT, ale np. w polcargo w gdańsku. Żadne pieniądze tego nie wynagrodzą. Przemyślcie zanim zaczniecie aplikować.

Pozdro dla myślących :]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

do góry