Widok
Kontrolowali prostytucję w Gdańsku, trafią przed sąd
Opinie do artykułu: Kontrolowali prostytucję w Gdańsku, trafią przed sąd.
Prokuratura Apelacyjna w Gdańsku skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko członkom grupy przestępczej, która do niedawna kontrolowała w mieście rynek domów publicznych, tzw. "domówek".Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratury, prowadziło Centralne Biuro Śledcze. Oskarżenie dotyczy okresu od marca 2012 do stycznia 2013 roku. Co ciekawe, liderem grupy był Olgierd L., który w marcu 2012 roku... wyszedł z aresztu, gdzie przebywał jako tymczasowo aresztowany w sprawie, w której był ...
Prokuratura Apelacyjna w Gdańsku skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko członkom grupy przestępczej, która do niedawna kontrolowała w mieście rynek domów publicznych, tzw. "domówek".Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratury, prowadziło Centralne Biuro Śledcze. Oskarżenie dotyczy okresu od marca 2012 do stycznia 2013 roku. Co ciekawe, liderem grupy był Olgierd L., który w marcu 2012 roku... wyszedł z aresztu, gdzie przebywał jako tymczasowo aresztowany w sprawie, w której był ...
Dlatego żeby zlikwidować proceder
należałoby zalegalizować prostytucję a korzyści z nierządu powinno czerpać państwo. Wszystkim obywatelom wyszło by to na dobre. Ale chyba jesteśmy zbyt katoliccy na takie decyzje. Szkoda. bo księża za pieniadze z tacy idą na wykorzystywanie nieletnich w krajach trzeciego świata a niektórzy porządni obywatele nie odwiedzają takich miejsc bo to siedliska polskiej gangsterki, czyli zła wszelkiego.
po zalegalizowaniu tego zawodu,
tak to trzeba nazwać zawód, osoby go uprawiające płaciłyby podatki i ZUS. Z tego korzysta państwo. Profesja jest potrzebna, jak pokazuje praktyka,czemu więc nie można jej zalegalizować. Taki krok spowoduje spadek liczby osób czerpiących dochód z cudzego nierządu, a to zwiększa bezpieczeństwo.
Ja w legalizacji nierządu widzę bardzo dużo plusów. Takie mamy państwo, że każdy może wykonywać taki zawód jaki chce.
Tylko rozwinięcie skrótu NSZZPP byłoby trochę dziwaczne, ale cóż o tempora o mores
Ja w legalizacji nierządu widzę bardzo dużo plusów. Takie mamy państwo, że każdy może wykonywać taki zawód jaki chce.
Tylko rozwinięcie skrótu NSZZPP byłoby trochę dziwaczne, ale cóż o tempora o mores
legalizacja
Legalizacja ureguluje bajzel wokół tego i nieco ograniczy działania mafii. Po pierwsze, proceder będzie mniej opłacalny. Po drugie, dziewczyny otrzymają możliwość ubezpieczenia i leczenia się, po trzecie, bedą większe możliwości ścigania realnych krzywd, które teraz oficjalnie nie istnieją, po czwarte, będzie niemała kasa z podatków, po piąte, Polak-katolik stanie się mniejszym hipokrytą.
Jakie leczenie, burdele to gniska zakażeń HIV i syfilisu
Legalizacja tych "usług" to umożliwienie PUP-ie kierowania bezrobotnych do pracy do burdelu. W życiu nie zgodzimy sie na coś takiego!
Większość ludzi nie chodzi do burdeli, a kasa to pójdzie większa na lecznie tych biedactw.
Ale wymyślił, zdrowe prostytutki. Okienko serologiczne - czas między zakażeniem a wykrywaniem tego wirusa - to przy najczulszych technologiach to bodaj 3 tyg. Przecież żadna lub żaden żigolak nie będą mieć klienta raz na 3 tyg!
Większość ludzi nie chodzi do burdeli, a kasa to pójdzie większa na lecznie tych biedactw.
Ale wymyślił, zdrowe prostytutki. Okienko serologiczne - czas między zakażeniem a wykrywaniem tego wirusa - to przy najczulszych technologiach to bodaj 3 tyg. Przecież żadna lub żaden żigolak nie będą mieć klienta raz na 3 tyg!
Prostytucja, lekkie narkotyki są właśnie zakazane po to, żeby z nimi walczyć, bo na walkę przeznacza się pieniądz e podatników, kradnąc jakąś część przy okazji. Gdyby prostytucja była legalna, to rządowcy by zasnąć nie mogli, wiedząc, że prostytycyjni binzesmeni kręcą dobry interes. I co by się stało? Rządowcy strasznie by to opodatkowali, natomiast binzesmeni podnieśli by ceny, by mieć taki sam zysk jak przed opodatkowaniem. A straciliby na tym zwykli szarzy ludzie, czyli klienci, bo płacili by więcej.
zakłamanie
hahaha to z maczetą to niezłą historia hehehe szkoda tylko że zakłamana czego dowodem są kamery z klatki schodowej, które to dobitnie ukazują, iż jedyną osobą która miała nazwijmy to broń białą był niby poszkodowany konfident (obecnie policyjny informator) daniel s. (zabójca Zachara czerpiący nadal korzyści z tego typu nielegalnych interesów) a mózg całej operacji czerpania korzyści z nierządu ps. HUSAJN nadal również siedzi w interesie z tym jednak, że teraz współpracuje (nadal bezkarnie) z ekipą damiana rządzącego w całym trójmieście a mającego w garści tematowe wszystkie domówki , handel narkotykami itd również bezkarnie
IDIOCI
Damian siedział z kotem i goralami do spraw i ani słowa nie zeznał a u wasyla w sprawie dostał największy wyrok przesiedzial 5 to porządny chłopak chciałbym by wszyscy tacy byli eleganccy a te policjanty baksy po 4 miesiącach siedzenia szlochal jak dziewuszka ze 40 kg ze stresu schudł he beka
Jakim frajerem trzeba być by płacić za coś co można mieć za darmo?
Z partnerką trzeba rozmawiać o seksie, 'wychować' sobie ją tak by każdej nocy w łóżku byłą inną kobietą.
Katolicki kraj popełnia ten błąd, że wstydzą się żonę poprosić o coś co dzivvka zrobi bez wahania.
Moja się dla mnie przebiera w pończochy, ja w zamian np popatrze jak sika, albo wezme ją w sklepie w przymierzalni, robie dla niej rzeczy które mnie niespecjalnie kręcą, a ona robi to samo dla mnie.
I nie muszę się bać, że sobie na boku znajdzie innego który coś zrobi czego ja nie chce, tak samo do głowy by mi nie przyszło pójście do burdelu.
Większość tego narodu to zacofani i zakompleksieni ludzie, rozmawiajcie z partnerami o seksie i próbujcie nowych rzeczy, to nie będziecie musieli płacić za coś co jest 100 razy przyjemniejsze z kimś bliskim, niż szmatą która robi to wyłącznie dla kasy.
Katolicki kraj popełnia ten błąd, że wstydzą się żonę poprosić o coś co dzivvka zrobi bez wahania.
Moja się dla mnie przebiera w pończochy, ja w zamian np popatrze jak sika, albo wezme ją w sklepie w przymierzalni, robie dla niej rzeczy które mnie niespecjalnie kręcą, a ona robi to samo dla mnie.
I nie muszę się bać, że sobie na boku znajdzie innego który coś zrobi czego ja nie chce, tak samo do głowy by mi nie przyszło pójście do burdelu.
Większość tego narodu to zacofani i zakompleksieni ludzie, rozmawiajcie z partnerami o seksie i próbujcie nowych rzeczy, to nie będziecie musieli płacić za coś co jest 100 razy przyjemniejsze z kimś bliskim, niż szmatą która robi to wyłącznie dla kasy.
prawda
wszyscy tak lubicie tych pseudo gagsterów ten spoko ten konfident a prawda jet taka ze na komisarjacie to sie otwierają wszyscy a przyjada do ciebie po siano powiesz policja to odrazu im rece sie kurczą i ojej ojej zwykle pedaly olo piastem powinni na kurkowej na parterze siedziec. i reszta bandy. a co z tymi prostytutkami to facet ktury tam idzie nie ma szacunku do siebie powinna policja pozamykac wszystkie bałagany i wtedy gangusy w stoczni u sera benda szlifowac okręty hahahahaha
Oczywiście, że zalegalizować. Panie powinny pracować normalnie na działalności, płacić podatki itd. Ograniczyło by to streczycielstwo. Bo co teraz taka Pani Prostytutka ma zrobić?? Iść na policję? Poza tym, jeżeli ktoś z własnej woli uprawia nierząd i czerpie z tego korzyści materialne, to chyba powinien rozliczać się z Państwem. Ile to pieniędzy ucieka z budżetu! Ale lepiej postawić kolejne fotoradary. Poza tym, kwestia legalizacji, ułatwiłaby walkę z handlem ludźmi.
Wogóle to co tu piszecie to niezły materiał dla organów , ALE
Tak właściwie to macie racje , sami walą z ucha i to każdy bez wyjątku , jeżeli gdzieś idzie o kasę , to nie ma honoru zasad ,czegokolwiek .Także H... w D.... tym wszystkim pedynksą ,Witek Pitek Żaba Domin Guma i reszta fraj.... KONFI 100% Pseudo gangsterzy
wiedzacy duzo
najwieksza ku... jest fifi z olszynki. rąbana konfidentka i nic mu nie zrobia. znam wiele spraw z nim i wiem na 10000000000000% ze wspolpracuje z cbs. oczernia wszystkich na okolo sciaga haracze i lata na policje.a ten damoian to nastepna rąbana parowa. ludzie w gdansku nie ma gangsterow. to sa kij nie gangsterzy. naprawde wiem co pisze
Bartek od komurek
Olgierda wystawiła taka gruba kaśka cycata pracowała dla niego na odlotach teraz jest dziewczyną turczyna ona za 50 zł robiła riming a dureń się z nią całuje ona na odlotach pracuje cały czas pracuje wiem bo im chatę na domówkę na kartuskiej wynająłem kiedyś.I kij olgierd mnie oszukał.
Damian W.
To największa ku*wa w Gdańsku, jest poukładana z psami, a pali chu*a że jest gangsterem. Ta szmata dostała pieniądze za postrzelenie grubego i za to zdechnie jak śmieć w kanałach. A teraz się ru*ha z Pitkiem i razem sprzedają wiadomości na piwną, Wariat i Pitek 2 największe konfidenty w Gdańsku. Ludzie uważajcie na ku*wy.
dlaczego recydywista pseudo kot ,swiac,husajn oraz inni sutenerzy sa na wolnosci????????
codziennie wydzwania na moje ogloszenie erotyczne stary dziad-po glosie minimum 40letni i usiluje zmusic mnie do placenia haraczu.Poczatkowo udaje zainteresowanego spotkaniem aby wyludzic moj adres zamieszkania-po podaniu nazwy ulicy zaczyna grozic pocieciem twarzy,oblaniem kwasem itd....dzwoni nawet 6 razy w ciagu doby-z numeru 505-665-681.oraz 505-036-519.oraz 797-767-292.oraz 515-878-827-sutener ma nawet anonse w ktorych namawia do pracy w swoich agencjach zarowno na terenie gdanska oraz warszawy.i teraz z numeru szwedzkiego+46707771865.proponuje prace w burdelu w szwecji-oczywiscie po tym jak wyludzi adres-taka sytuacje mialam raz w hotelu-polak podszywal sie pod szweda a jak dotarlam na miejsce okazalo sie 10 polakow sutenerow w tym jeden ze szwedzkim obywatelstwem.poniewaz nie posiadam jeszcze meza,rodziny itd nie wahalam sie wezwac policji-agresywny sutener-pijany lub po innych uzywkach wyzywal policjantow i zostal zabrany na komende
WSZYSTkIE MOJE APARATY TELEFONICZNE POSIADAJA FUNkCJE H I S T O R I A POLACZEN-GDZIE DOkLADNIE WIDAC IZ OWE ALFONSOWE GRUPY DZIALAJA CODZIENNIE I OD MINIMUM 8 LAT ZASTRASZAJA PROSTYTUTkI
ile jeszcze dziewczyn maja te wszy spoleczne sprzedac do szwecji lub niemiec-stary dziad tez z numeru niemieckiego wydzwania i namawia do pracy-podobnie jak powyzsze alfonsy -po wyludzeniu adresu
sutenerzy sa ze soba powiazani i wspolnie oraz w porozumieniu celem zmuszenia pracujace dla samych siebie kobiety do oddawania polowy pieniedzy za nic-za opowiesci ze oni to mafia
guan o a nie mafia
imbecyle szukajace naiwnych-won do lopaty pasozyty bez mozgu
stary tlusty dziad-redydywista kot i reszta patologii damiana husajna swiaca-zaspa ,wrzeszcz,przymorze ,starowka
dlaczego policja nic z tym nie robi?
prosze udostepnic moje dane policji-bardzo chetnie zaprowadze te szmaty-do nowej rezydencji na ulicy kurkowej 12-tam miejsce tych smieci- nawet wsrod wiezniow alfons to scierwo i najgorszy parch-w czasach grypsujacych alfons zawsze byl na rowni z gwalcicielem i pedofilem
codziennie wydzwania na moje ogloszenie erotyczne stary dziad-po glosie minimum 40letni i usiluje zmusic mnie do placenia haraczu.Poczatkowo udaje zainteresowanego spotkaniem aby wyludzic moj adres zamieszkania-po podaniu nazwy ulicy zaczyna grozic pocieciem twarzy,oblaniem kwasem itd....dzwoni nawet 6 razy w ciagu doby-z numeru 505-665-681.oraz 505-036-519.oraz 797-767-292.oraz 515-878-827-sutener ma nawet anonse w ktorych namawia do pracy w swoich agencjach zarowno na terenie gdanska oraz warszawy.i teraz z numeru szwedzkiego+46707771865.proponuje prace w burdelu w szwecji-oczywiscie po tym jak wyludzi adres-taka sytuacje mialam raz w hotelu-polak podszywal sie pod szweda a jak dotarlam na miejsce okazalo sie 10 polakow sutenerow w tym jeden ze szwedzkim obywatelstwem.poniewaz nie posiadam jeszcze meza,rodziny itd nie wahalam sie wezwac policji-agresywny sutener-pijany lub po innych uzywkach wyzywal policjantow i zostal zabrany na komende
WSZYSTkIE MOJE APARATY TELEFONICZNE POSIADAJA FUNkCJE H I S T O R I A POLACZEN-GDZIE DOkLADNIE WIDAC IZ OWE ALFONSOWE GRUPY DZIALAJA CODZIENNIE I OD MINIMUM 8 LAT ZASTRASZAJA PROSTYTUTkI
ile jeszcze dziewczyn maja te wszy spoleczne sprzedac do szwecji lub niemiec-stary dziad tez z numeru niemieckiego wydzwania i namawia do pracy-podobnie jak powyzsze alfonsy -po wyludzeniu adresu
sutenerzy sa ze soba powiazani i wspolnie oraz w porozumieniu celem zmuszenia pracujace dla samych siebie kobiety do oddawania polowy pieniedzy za nic-za opowiesci ze oni to mafia
guan o a nie mafia
imbecyle szukajace naiwnych-won do lopaty pasozyty bez mozgu
stary tlusty dziad-redydywista kot i reszta patologii damiana husajna swiaca-zaspa ,wrzeszcz,przymorze ,starowka
dlaczego policja nic z tym nie robi?
prosze udostepnic moje dane policji-bardzo chetnie zaprowadze te szmaty-do nowej rezydencji na ulicy kurkowej 12-tam miejsce tych smieci- nawet wsrod wiezniow alfons to scierwo i najgorszy parch-w czasach grypsujacych alfons zawsze byl na rowni z gwalcicielem i pedofilem
Jacy mocni
Jacy wy mocni jesteście w necie a wszyscy uciekają przed nim każdy z bandytów poważnych się pruje policja czy cbsp pozwala na działanie grupa takim bo sypią inne grupy proste a jak policja uzna że koniec mówią takiemu kończysz wypadasz bo cię pokręcimy przybijamy resztę tak to działa nie wiecie nie pierdzielcie akurat on działał dalej i możecie mi wierzyć żaden z was by nie powiedział mu to w twarz a co do Kurkowej hehe wszyscy wiedzieli że wjechał to co na centralu było to kpina tak mu na lipach jechali że nawet na kogutach Gat nie słyszał więc przestańcie się napinać i pisać bzdury jesteście koty stańcie i powiedzcie mi to prosto w twarz