Widok
A kiedy tam ostatnio byłeś? Większość osób co piszą takie bzdury, to chyba nie wyjechały po za Gdańsk.
Jak na takie małe miasto jak Wejherowo, posiada już 2 tunele pod SKM, trzeci przygotowany i czeka na PKP. Przykład z Gdyni ile zajmuje tunel przy Puckiej? Piękny park, park centralny w Gdyni nawet nie ma co porównywać. W mojej ocenie Wejherowo zdecydowanie przerosło Gdynie, a jak ktoś żartuje o Wejherowie to najwyraźniej nie może wyjechać po za Gdańsk.
Jak na takie małe miasto jak Wejherowo, posiada już 2 tunele pod SKM, trzeci przygotowany i czeka na PKP. Przykład z Gdyni ile zajmuje tunel przy Puckiej? Piękny park, park centralny w Gdyni nawet nie ma co porównywać. W mojej ocenie Wejherowo zdecydowanie przerosło Gdynie, a jak ktoś żartuje o Wejherowie to najwyraźniej nie może wyjechać po za Gdańsk.
Rozkręcili się chłopcy .. lawety w gotowości od rana .staż pożarna i straż miejska również. Potrzebne spychacze ? Mała szkódka i tyle OC AC zdrożeje a co . Mało sprytni kierowca na gościne przyjechał zapewne . Pisałem że wyeleminują się sami jak w przyrodzie duża rybka zjada małą rybkę . Nic nowego wiele siè planuje a chętnych mało sprzęt dojedzie dopłynie czas ruszyć helikoptery i taśmociąg . Pogods niejest zła wcale mocno niepada . Pani prezydent A Dulkiewicz wpracy chyba odwiedzi ją pani Kosiorek by się dogadać i pozałatwiać i pieniądze i fundusze daleko niema . Inwestycja dzisiejsza to zyski na lata i żalu osób innych mniej. Ładuje powerbanki i nazakupy dzisiaj taxi mało spałem a naprawdę jeszcze wiele do zrobienia ..pozdrawiam