Widok

Korek w kierunku Gdańska na ...

Korek w kierunku Gdańska na Elbląskiej zaczyna się już w Przejazdowie. Ludzie z Rafinerii i innych firm w okolicy wracają na piechotę Elbląską w kierunku centrum. Nie dotarły żadne autobusy z centrum. Brawo Gdańsk.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autobus ma przelecieć nad osobówkami tworzącymi korek?

Acior

Gdańsk niby taki fajny nadążający za wszystkim, ale z jednym nie mogę się zgodzić od 5 lat jak przyjeżdżam wjazd do hotelu Orle i parking tragedia dziury wyrwy, brak toalet przed sezonem, nie wspomnę o dojściu dojeździe do plaży dla osób niepełnosprawnych czy kobiet z wózkami średniowiecze, a wystarczy pasek z płyt betonowych, dziury zasypać utwardzić.
Jarosławiec pod tym względem przebija wspaniały Gdańsk, od 25 lat posiada zjazdy do plaży dla potrzebujących, a tyle się mówi o pomocy starszym i niepełnosprawnym, tylko się mówi

Ok

Pieszo idź

Buduje się drogi mosty autostrady ....oczywiście wszystko super nowoczesne i niestety dwopasmowe Komuniści potrafili pobudować drogi na miarę swoich czasów no a demokracja?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę że tak

Rower albo kakao sobie kupcie3 będzie wam wygodniej i szybciej. Wypadków jest setki w ciągu dnia wszędzie. Cieszcie się że wgl mamy wspaniałe skomunikowany Gdańsk cały. Ale po co? Przecież tylko narzekać potraficie. Tfuu cebulaki3
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

He he

Co ma miasto do tego???Ja się pytam.Podziekuj fujarom drogowym co stuknęły się autami n/w wantowego.A propo Rafinerii,to połowa to najeźdźcy robotniczy.Nie chcesz stać w korku,pracuj w swojej wsi.Proste
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdańsk jest skończny.

Niech jeszcze więcej wieżowców budują w centrum Gdańska,Przymorza,Zaspy ,to takiego kindebała nikt nie pojedzie.Jest tylko miejsca do budowania Gdańsk Lipce,Orunia,Święty Wojciech,no tak ale tam się nie opłaca, bo tam nie latają żółte koperty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

To samo jest codziennie

na obwodnicy Trójmiasta. Nie wybydowanie w latach 90 tych w czasie jej remontu dodatkowych pasow z obu stron dla Tirow oraz nie przedłużenie Slowackiego do tunelu pod Wisłą doprowadzi do totalnego paraliżu trojmiasta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak nieudolnie jest zarządzany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie podoba się?

Wyprowadź się na wieś
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Przypomnę, że najpierw zbudowano most wantowy, a potem rozbudowano port. Gdzieś po drodze wydrążono tunel i trasę Sucharskiego zbudowano. Zatem nie narzekaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo to

Zapomniana dzielnica. Wiem bo pół roku czekałem na t8 i sie nie doczekałem.

O co ci chodzi porąbie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Pani Prezydentowa Dulkiewicz

Dziś dodała zdjęcie z jagodzianka. I tyle ja obchodzą korki :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wez sie za robote

Może kiedyś sobie kupisz, biedaku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Więcej dróg i mostów jednocześnie pozamykać

Może jeszcze parę, przejść zbudować, może bezkolizyjne kładki i wiadukty podburzyć, może zabrać jeszcze po pasie na ścieżkę rowerową albo bus pasy. Może jeszcze że dwa jarmarki w centrum miasta...... kto rządzi tym miastem.....bo na pewno nikt mądry
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry