Widok

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA

Nauka Temat dostępny też na forum:
Szanowni Rodzice,
Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z matematyki, fizyki, biologii, polskiego, rosyjskiego, niemieckiego, angielskiego, historii i WOSu w cenie 65 pln. Oferują korepetycje jako nauczyciele, egzaminatorzy, również na poziomie matury rozszerzonej. Znają się podobno na wszystkim. Jak się po czasie okazuje, jest to 65 pln/ 45 minut, zajęcia odbywają się w kuchni nierzadko w 5 uczniów, którzy przerabiają różne przedmioty ze szkoły podstawowej i klasy maturalnej!!!
Pan występuje w ogłoszeniach pod dwoma imionami i trzema numerami telefonów. W zależności od przedmiotu ma inne imie i inny numer telefonu.
Nie dajcie się nabrać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest progres. Wycofali ogłoszenia- chociaż to dobre. Żeby jeszcze udzielali korepetycji zgodnie ze swoim wykształceniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety- jest gorzej, część przedmiotów podskoczyła do 70 pln.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A "małżeństwo" podatki płaci ????

adres sie zgadza. tylko inny przedmiot niż te powyżej wymienione. chyba się nacięłam. szkoda że nie można komentować / ostrzegać przy samych ogłoszeniach na trójmieście. na forum trafiłam pierwszy raz i przez przypadek.

Dlatego nie ogłaszają się np. na e-korepetycje, gdzie można wpisywać komentarze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się w 100% z opinią. Niestety to zwykli naciągacze. Dałam się nabrać. Córka chodziła na korepetycje z chemii i biologii bodajże 3 lata . W szkole ciągle 2 albo 1(liceum). Na moje pytanie dlaczego córka tak słabo sobie radzi w szkole pani odpowiadała a jest naprawdę przemiła w rozmowie że to wina nauczyciela że córka świetnie sobie radzi u niej na korepetycjach. Niestety uwierzyłam, córka też. Matura ledwo zdana. Proszę omijajcie tych korepetytorów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ci Państwo nadal uczą wielu uczniów, różnych przedmiotów czasem w jednym czasie po 3-4 osoby i cenią się bardzo wysoko. Po dwóch zajeciach córki wyczulismy z mezem, ze to nie są prawdziwi nauczyciele, ze coś nie gra, ze podają się za nauczycieli ze szkol gdzie faktycznie nie pracują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Kamil vel Krzysztof ( podobno historyk z wykształcenie, 'udziela korków z matmy'- o zgrozo) zapytał mnie gdzie uczy się mój syn i z kim ma matematykę. Po mojej odpowiedzi powiedział, że zna tego nauczyciela, razem nawet uczyli. Niestety gdy spytałem nauczyciela mojego syna, czy zna takiego delikwenta- kategorycznie zaprzeczył. To o czymś świadczy

Dzien dobry. Czy ten Pan Krzysztof ogłasza sie na olx? I uczy fizyki? Bo szukam korków z fizyki i znalazlam ogloszenie jakiegoś Krzysztofa i nie chciałabym sie naciąć.

Nawet 2000 zł. miesięcznie płaciłam za przygotowanie dwa lata temu syna do egzaminu ośmioklasisty. Prawie dwa lata pseudo nauki u nich, również wakacje. Wynik nieco ponad 20%. Zorientowałam się za późno jak wyglądają te zajęcia, chociaż czerwona lampka paliła się - bo przecież nie można się znać na wszystkim...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry