Widok

Korki na południu

Południe Gdańska w permanentnym korku. Autobusy jeżdżą jak chcą stadami po 40 minut opóźnienia to standard. Najgorsza komunikacja w Polsce. . Z Rafinerii na Orunię-Górną prawie dwie godziny !!!Brawo Wy. Nigdy więcej.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi dojazdowe

Sprzedają tam cały czas nowe mieszkania a miasto ma was w du**e ważne żeby deweloper zarobił a potem sami się martwcie, takie mają podejście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

C. D.

Zdania zawsze będą podzielone. Z Nową Świętokrzyską to na pewno masz rację, bo to co się dzieje tam to jest koszmar. Pozdrawiam

Autobusy to nie helikoptery

Jak zauważyłeś , są korki, autobusy nie mają śmigieł na dachu, to nie helikoptery, też stoją w korkach. A tych ludzi, którzy czekają, trzeba przewieźć... Taki "lajf"...

Nic nie mam do producentów lasek

Jestem tylko trochę zdziwiony, ze zrobiles mi laskę, odpowiadajac na moj komentarz. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj tam, mówisz mu jak rzyć;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na rowerze z 40 minut.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz coś do producentów sprzętu rehabilitacyjnego?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jest wina komunikacji

Czemu Wały Jagielońskie stoją? Bo w jedną stronę remontują zatokę, a w drugą stronę buspas, mimo że jest tramwaj. Czyli komunikacja.
Czemu korkuje się Podwale Przedmiejskie? Bo jest buspas, mimo że jest tramwaj. Czyli komunikacja.
Czemu korkuje się Małomiejska? Bo nie ma Nowej Świętokrzyskiej, bo debatują jak tu puścić jeszcze SKM. Czyli komunikacja.
Te korki to wina komunikacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

a powinno być jeszcze krócej

południe i zachód to jedyne kierunki w które może rozwijać się Gdańsk, więc coraz więcej ludzi tam mieszkało, więc albo miasto wybuduje tam bezkolizyjne trasy szybkiego ruchu oraz SKM, albo wieżowce zaczną być upychane na każdym trawniku blisko centrum i wasza okolica w centrum będzie wyglądała jak Hong Kong, tylko biedniejszy i bardziej paskudny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samochodem krzykaczu

Też tyle będziesz jechał. Autobus korka nie przeskoczy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mam 12 minut z Rębowa (wg developera)...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czemu usuwają komentarze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż...

To nie wina komunikacji. Po południu korkuje się Podwale Przedmiejskie, następie Wały Jagielońskiego stoją, remontują zatokę przy Bramie, zajmują prawy pas. Później stoisz na Małomiejskiej. Tak to wygląda. Dziwisz się że tyle jedziesz. Samochodem też być jechał ponad godzinę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mówił o której godzinie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

i mieli rację w nocy tak jest
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Używaj polskich znaków, dobrze ci radzę.

Jest różnica między,"Zrobić komuś łaskę", a "Zrobic komus laskę". :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

To się przeprowadź na wieś !!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

A autobus ma przefrunąć w korku !! Przecież sam napisałeś korek i opóźnienia ! Chłopie wyluzuj gacie , jutro będzie pusto na drogach .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry