Widok

Kościerzyna-Gdynia Gł

Jadąc dziś pociągiem reakcji Kościerzyna - Gdynia Główna poszedłem do WC z dzieckiem i jak się okazało WC nieczynne bo jest awaria zadając pytanie Pani Kierownik pociągu nr 55273 czemu nikt w Kościerzynie nie naprawił odpowiedź bo nie było komu a dlaczego nie sprawny pociąg jedzie bo musi tak kolej dba o pasażerów najważniejsze że bilety sprzedane i kasą się zgadza na koncie.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjmij się do pracy na kolei i napraw
popieram tę opinię 169 nie zgadzam się z tą opinią 111

Ty myslisz, ze na kazdej stacji czeka serwis oraz zapasowy sklad?
popieram tę opinię 166 nie zgadzam się z tą opinią 43

Aż mi tchu zabrakło...

...czytając Twój wpis bez znaków interpunkcyjnych. A w szkole uczyli jak stosować interpunkcję.....co do wc w pociągach mogę się zgodzic że to kpiny.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 7

Opinia

Witam tu kibelek uszkodzony niema kto zrobić niedawno pisano że skm jeździ punktualnie a tu dziś opóźnienie co to za punktualność coś tu nie tak jest
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ludzi brakuje do pracy to i nie było komu naprawić. Problem z maszynistami jest, a Ty się o kibelek martwisz.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 12

Bo zakłada, że żyje w kraju cywilizowanym
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niesprawne WC

Nie jest podstawą do wyłączenia składu z rozkładu.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1

niesprawny- piszemy razem, używamy też ,,przecinków'' miedzy wyrażeniami - pisz następnym razem poprawnie panie Pasarzeże PKP Regio!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

oj oj

jak przyjdziesz do mnie do sklepu, dostaniesz zepsutą kełbasę i spleśniały chlebek w cenie dobrego, pasuje Ci?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak by, tak kolej na trasie Kościerzyna Gdynia jeździła jak uczysz gramatyki i interpunkcji, to by było superowo !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dobrze nie mieć dzieci

Mówią ci, że im się nie chce, a za dwie minuty im się jednak strasznie chce i weź tu normalnie funkcjonuj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

chłopie wiesz jak wygląda praca obsługi takiego pociągu?Oni tylko zmieniają przód z tyłem i po kwadransie czy 20 minutach ten sam skład wraca w drugą stronę o jakim ty serwisie mówisz w Kościerzynie w sobotę.Nawet e Gdyni Głównej nikt tego nie naprawi bo nie ma na to czasu pociąg po wysadzeniu pasażerów robi manewry wokół peronów po czym ustawia się na właściwy do odjazdu w drugą stronę. Jedyna możliwość naprawy takiego kibla z zamkniętym obiegiem jest w lokomotywowni po zakończeniu pracy danego pociągu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry