Widok

Kościół i pandemia

Pandemia nie pandemia , ale żeby Kościół był zamknięty na klucz w ciągu dnia w niedzielę swiateczna gdyby chociaż krata była zasunieta A drzwi odkluczone, co za postawa naszych ks8ezy ludzie się odwraca od kościoła właśnie przez takie działania, na każdym rogu skrzynki na ofiary, a na pasterka wpuścić ponad normę co widać na transmisji nie było przeszkoda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jacy wierni taki kościół ... donosic na Policje wierni tez potrafia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żeby głosować przeciw Polsce, żeby Polskę ukarano, za to, że nie chce przyjąć imigrantów, że nie chce ideologi lgbt, że nie chce aborcji na życzenie, że chce, by sędziowie byli poddani izbie dyscyplinarnej, że jest przeciwna Nord Stream 2.Jacy wyborcy taka partia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Właśnie, są tacy parlamentarzyści,europosłowie, liberalne lewaki z sld, po, wiosna, psl, którzy donoszą w Brukseli na Polskę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ksiądz pewnie zamknął bo byś pewnie doniósł ze za dużo ludzi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bóg jest wszędzie..poszukaj Go obok siebie.w ludziach..I w sobie..po kiego ci budynek?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jednak transmisja nabożeństwa to nie to samo . Jednak Kościół Dom Boży jest ważny .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry