Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oliwianin od urodzenia - ocena Tu się urodziłem jest wszystko w porządku. Bardzo dobry Proboszcz dbający o...
~Oliwianin od urodzenia
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 11 kwietnia 2025

Nowe dzwony!!!! wątek zamknięty Od wczoraj tj. 11 sierpnia 2018 naprawione dzwony biją tak, że uszami...
~maryla
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2018

Mary27 - opinia wątek zamknięty Kościół na 6+. Jest to Kościół moich lat młodzieńczych. Został pięknie...
~Mary27
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 lipca 2019

Mary27 - opinia wątek zamknięty SUPER !!!!!! Jest to moja Parafia. Ksiądz Proboszcz Prałat Kazimierz...
~Mary27
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Mary27 - opinia wątek zamknięty takie powinny być wszystkie kościoły i księża w nich. Kościół moich...
~Mary27
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Parafianka wątek zamknięty Wierni chodzą do tej parafii z przyjemnością to widać. Kapłani są bardzo...
~Parafianka
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lutego 2018

Cała Żabianka nasłuchuje wątek zamknięty Te sztuczne elektroniczne dzwony! 8 rano, melodyjka, 12 melodyjka, powtórzona...
~Sztorm
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 października 2018

Dot. wyposażenia kościoła. wątek zamknięty Kościół duży, przestronny, jasny, piękne ołtarze, zarówno ołtarz główny jak i...
~parafianka Krystyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 października 2018

Piękne mszę. Mądre i z piękną oprawą wątek zamknięty Piękne mszę. Mądre i z piękną oprawą, dla wszystkich.
~Z Wrzeszcza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 września 2018

wyrzucony pies wątek zamknięty Wielkie miłosierdzie a ks. z Wojanowa wyrzucił psa który przez 10 lat...
~parafianka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2018

Ostatnie namaszczenie wątek zamknięty Pisałam o ,,zaginionym ,, księdzu który nie potrafił się znaleźć kiedy miał...
~Ola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2018

Tu sie nawracalam:) wątek zamknięty Parafia ktora ma wiele propozycji i msze w godzinach dla najbardziej...
~Była parafianka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2018

Moja parafia wątek zamknięty Piękny kosciol,wspaniali księża,mądre kazania.
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2018

Super parafia wątek zamknięty Super parafia, klimat, Księża i kazania
~J23
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lipca 2018

Jerzy wątek zamknięty To moja parafia więc ocena nie musi być obiektywna. Uważam że wszystko działa...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 czerwca 2018

piekne sanktuarium wątek zamknięty Wszystko jest tam takie jakie byc powinno w Domu Bożym.
~kumak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 czerwca 2018

Skandaliczne zachowanie proboszcza wątek zamknięty Bardzo zła parafia. Sprzeciwiają się nauczaniu papieża Benedykta XVI. W każdą...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 czerwca 2018

za głośno!! wątek zamknięty Prosze wylaczcie ten hejnal i dajcie mi wypoczac. Tylko tyle.
~Cichy jarosz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2018

Msze na pełen regulator na całą okolicę wątek zamknięty Parafia dbająca o swoje owieczki, niestety nie szanująca innych. Każde...
~Niezadowolona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 maja 2018

Klimatyczna Wiglia Paschalna w Wielką Sobotę wątek zamknięty Procesja służby liturgicznej robiła wrażenie, do tego było klimatycznie. Plus...
~Jakub
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
439

258

wątków

do góry