Widok

Koseda, studio fryzjerskie, Gdynia Chylonia

jakie są Wasze opinie na temat usług oferowanych przez Kosedę?
chciałabym tam robić fryzure ślubną... ale nie wiem nawet która fryzjerka jest tam polecana...
pomóżcie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja tylko slyszalam ze wlascicielka czesze swietnie. Podobno ona czesala wszystkie Miss Swiata jak byly w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
hahah ludzie to maja wyobraznie :D A Osamy Binladena nie czesala przypadkiem ? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam praktykantką u pani Marii.I akurat to jest prawda ze czesała wszystkie Miss. Jest super fryzjerka tak jak inne ktore pod jej okiem pracuja najlepiej jak mogą duzo wyniosłam z tych praktyk. GODNE POLECENIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja słyszałam odwrotne opinie i po wizycie tez uważam, że tym modelkom jedynie mogę współczuć. Zdecydowanie nie polecam salonu, brak profesjonalizmu i byle jakie ścięcie. Cena nie jest wysoka i oto jedyny plus. Jedyne w czym specjalizują się tam fryzjerki to plotki :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co roku jestem w Gdyni i zawsze w tym salonie fryzjerskim. Jestem bardzo zadowolona i nie zamienie nigdy na inny .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koseda jest super salonem fryzjerskim ale się ceni a jest za co ;)

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
czy to jest w domu towarowym tam na dole??

image[/URL]
image
Pani Maria Koseda SUPER REWELACJA!!!!!!!!!!! POLECAM Z RĘKĄ NA SERCU
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
to jest na dole pod EEG :)
ja jestem umówiona do Pani Emilki... słyszałyście cos?
mam zawsze problem z fryzjerami, i martwię się aby wszytsko było extra z moją fryzurką w dniu ślubu.
oczywiście pójdę na czesanie próbne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja od jakiegos czasu chodze do kosedy na 10lutego i baaardzo jestem zadowolona. postanowilam zatem,ze fryzure slubna tez zrobie u nich,tyle ze w chyloni,bo bede miala blizej po prostu.
mailowo dowiedzialam sie od pani kosedy,ze :
"w Witawie polecam Emil
i EwelinÄ…. W chyloni Polecam EwÄ™ i AnetÄ™ natomiast na 10-tego lutego
najlepszy jest Łukasz."
a fryzura probna kosztuje 80 i finalna rowniez.

a to ich stronka,na ktorej sa zdjecia wlasnie z wyborow miss:
www.studiofryzjerskie.pl/

Ło matko kochana:) Jak weszlam na ta stronke i zobaczylam zdjecie naszej Marzenki Cieslak to sie normalnie wystraszylam. Ona jesta jakas taka....straszna???:)
Ja także polecam panią Ewelinę w Witawie. Czesała mnie do ślubu, byłam bardzo zadowolona. Umie super doradzić i dobrać fryzure.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ewelina nie potrafi dobrać koloru gdyby to była prawda to zamierzony blond nie wyszedł by pomarańczowy, czesanie hm.. umie raczej ulizać- osobiście nie polecam
poprostu tragedia, byłam u pani w blond kręconych włosach, spieprzyła mi tak włosy że musze teraz odczekac aż mi noramlnie odrosną... jestem zrozpaczona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja czesalam sie do slubu na witawie nie pamietam jak ta pani ma na imiei bylam bardzo zadowolona:) polecam ten salon.
Przez ponad rok korzystałam z usług w Kosedzie i zawsze robiłam włosy u Emilki. Co prawda do ślubu mnie nie czesała, ale zawsze schodziłam z fotela zadowolona. Myślę, że i w tym się sprawdzi. Mogę polecić ją w 100%. Poza tym jest baaardzo sympatyczna:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robert, który kiedyś pracował w tym salonie, teraz pracuje w klubie fryzjerskim w Gdyni na ulicy Mściwoja. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam tam u pani Ani na próbnej fryzurce w Kosedzie w Chyloni i inie polecam! Skopała mi totalnie tę fryzure wyglądałam jak Maria Antonina- mam bardzo dużo włosów a ona jeszcze mi je dodatkowo natapirowała, strasznie chciała się popisać a zrobiła coś okrppnego z moimi włosami a do tego to wszytsko jeszcze tego dnia się rozwaliło
nie jestem zadwolona, sama pani bez polotu i wizji na to jaką fryzurę dobrac do włosów klienta...
już nie dlugo idę do Lucasa do Dagmary na próbną mam nadzieję że będe zadwolona
Na Chyloni polecam p.Ewę,p.Emilię i p.Dorotę.. wszystkie panie mnie czesały..każda na inny sposób i z indywidualną wyobraznią.. wszystkie czesania były staranne i dokładne. moje fryzury były przede wszystkim CZYSTE i trzymały się kilka dni..Gdyby nie swędzenie skóry głowy to bym i dłużej w nich pochodziła hihi... na prawdę polecam.. pełen profesjonalizm
Niestety , Pan Robert już tam nie pracuje !!!! może ktoś ma najnowsze namiary ? zawsze byłam bardzo zadowolona ze strzyżenia 100% profesjonalizmu !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Salon Vertigo Witawa dół przy aptece
jak fryzura ślubna to tylko p.Ania Czarna. Pięknie czesze. Balayage p.Andzia.
Nie polecam p.Ani w lokach spieprzyła mi moje blond włosy.
Reszty nie znam. Kiedyś był pan robert, zawsze miał pomysł na włosy,a nie robił na odpierdziel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Witawie nie ma juz Roberta, odszedł i pracuje gdzie indziej w Gdyni.

Jest najlepszy :)
Pan Robert nie pracuje już na Mściwoja :( Proszę o najnowsze namiary . Nie znam lepszego fryzjera !!!
dziewczyny a jeśli chodzi o kosede na witawie to do kogo najlepiej pójść na czesanie?
Hej ja polecam albo Anie w lokach albo Marte chodze do nich na zmiane jak trafie.Jestem bardzo zadowolona
Ja sie nie zgadzm z opina znam dziewczyny bo mieszkam w Witawie i czesto tam bywam kazda ma swoj styl ale co do blondow to Ania w lokach robi super kolory a z kolei Ania czarna koki hmmm takie sobie ,ale kazdemu nie dogodzisz....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!Jeśli Chylonia to p. Ewa. Czesała mnie do slubu -super , fajnie dobiera kolorki-farbowanie. Dodam ,ze mam nie łatwe kręcone włosy.
Ja z koleji chodze do Ani w lokach na witawie i czesala mnie do slubu w pieknego koka.Kolor tez mam super a chodzilam juz wszedzie u niej jest najlepiej.pozdrawiam
Fryzjer jak fryzjer bez rewelacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno nie spotkasz tam fryzjerki, która od Ciebie będzie oczekiwała gotowego pomysłu na fryzurę, bo każda z nich sama potrafi się wcielić w rolę stylistki. W innych "tak zwanych salonach fryzjerskich" łatwo trafić na takiego fryzjera, który później obgaduje klientki, że "nie wiedzą czego chcą i myślą, ze on im coś wymyśli".
Jakieś nowe opinie o tym salonie???
Ja chodzę o wielu lat do Kosedy w Chylonii - polecam P. Emilkę, P.Ewę, Właścicielkę P.Kosedę. Jeśli macie jakieś wątpliowści to polecam też drugi salon w Gdyni Ossesive
Ja również polecam salon na Chylonii I p. Ewę. :-)
Zdecydowanie nie polecam! Jeżeli się uda to ściecię faktycznie może mieć satysfakcjonującą formę, ale jeżeli chodzi o poprawki bądź " reklamacje" to z wielką łaską.
Nie byłam zadowolona, więc poprosiłam o poprawki to w odpowiedzi otrzymałam tylko wielki zarzut i słowa, że jest tak jak powinno. Poprawka została dokonana, ale równie kiepsko jak pierwsze ścięcie przy tym płaciłam tyle samo co przy pierwszym podejściu.
Po za tym uważają się za jeden z lepszych salonów, w mojej opinii to jeden z wielu podrzędnych.
Wszystkim się nie dogodzi. Ja chodzę do Pani Ani albo Marty. Obie świetnie dobierają kolory.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halo pani Mario to s....aczewo zrobilo furore hi hi .Duze zainteresowanie, wyjatkowy kolor, bardzo dobrze dobrany, bardzo twarzowy itd.
Pozdrawiam wszystkich ze Szwecji
do góry