Widok
ja od jakiegos czasu chodze do kosedy na 10lutego i baaardzo jestem zadowolona. postanowilam zatem,ze fryzure slubna tez zrobie u nich,tyle ze w chyloni,bo bede miala blizej po prostu.
mailowo dowiedzialam sie od pani kosedy,ze :
"w Witawie polecam Emil
i EwelinÄ…. W chyloni Polecam EwÄ™ i AnetÄ™ natomiast na 10-tego lutego
najlepszy jest Åukasz."
a fryzura probna kosztuje 80 i finalna rowniez.
mailowo dowiedzialam sie od pani kosedy,ze :
"w Witawie polecam Emil
i EwelinÄ…. W chyloni Polecam EwÄ™ i AnetÄ™ natomiast na 10-tego lutego
najlepszy jest Åukasz."
a fryzura probna kosztuje 80 i finalna rowniez.
Ja byłam tam u pani Ani na próbnej fryzurce w Kosedzie w Chyloni i inie polecam! Skopała mi totalnie tę fryzure wyglądałam jak Maria Antonina- mam bardzo dużo włosów a ona jeszcze mi je dodatkowo natapirowała, strasznie chciała się popisać a zrobiła coś okrppnego z moimi włosami a do tego to wszytsko jeszcze tego dnia się rozwaliło
nie jestem zadwolona, sama pani bez polotu i wizji na to jaką fryzurę dobrac do włosów klienta...
już nie dlugo idę do Lucasa do Dagmary na próbną mam nadzieję że będe zadwolona
nie jestem zadwolona, sama pani bez polotu i wizji na to jaką fryzurę dobrac do włosów klienta...
już nie dlugo idę do Lucasa do Dagmary na próbną mam nadzieję że będe zadwolona
Na Chyloni polecam p.Ewę,p.Emilię i p.Dorotę.. wszystkie panie mnie czesały..każda na inny sposób i z indywidualną wyobraznią.. wszystkie czesania były staranne i dokładne. moje fryzury były przede wszystkim CZYSTE i trzymały się kilka dni..Gdyby nie swędzenie skóry głowy to bym i dłużej w nich pochodziła hihi... na prawdę polecam.. pełen profesjonalizm
Na pewno nie spotkasz tam fryzjerki, która od Ciebie będzie oczekiwała gotowego pomysłu na fryzurę, bo każda z nich sama potrafi się wcielić w rolę stylistki. W innych "tak zwanych salonach fryzjerskich" łatwo trafić na takiego fryzjera, który później obgaduje klientki, że "nie wiedzą czego chcą i myślą, ze on im coś wymyśli".
Zdecydowanie nie polecam! Jeżeli się uda to ściecię faktycznie może mieć satysfakcjonującą formę, ale jeżeli chodzi o poprawki bądź " reklamacje" to z wielką łaską.
Nie byłam zadowolona, więc poprosiłam o poprawki to w odpowiedzi otrzymałam tylko wielki zarzut i słowa, że jest tak jak powinno. Poprawka została dokonana, ale równie kiepsko jak pierwsze ścięcie przy tym płaciłam tyle samo co przy pierwszym podejściu.
Po za tym uważają się za jeden z lepszych salonów, w mojej opinii to jeden z wielu podrzędnych.
Nie byłam zadowolona, więc poprosiłam o poprawki to w odpowiedzi otrzymałam tylko wielki zarzut i słowa, że jest tak jak powinno. Poprawka została dokonana, ale równie kiepsko jak pierwsze ścięcie przy tym płaciłam tyle samo co przy pierwszym podejściu.
Po za tym uważają się za jeden z lepszych salonów, w mojej opinii to jeden z wielu podrzędnych.