Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ola - opinia wątek zamknięty Byłam osobiście umówić się na wizytę na 20.10.2009 (wotrek),godz.17:30....
~Ola
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 listopada 2009

depilacja laserem wątek zamknięty Jestem po wielu konsultacjach w wielu gabinetach, polecam kosmedica bo tu...
~Katarzyna
-

dodano: 17 października 2011

skuteczna depilacja wątek zamknięty Z oferty salonu korzystałam kilkakrotnie. Po czwartym zabiegu depilacji...
~Włoszka
-

dodano: 4 marca 2011

Depilacja laserowa wątek zamknięty Jestem po depilacji pach i bikini w gabinecie Kosmedica, muszę przyznać ze...
~Ola
-

dodano: 10 stycznia 2011

kosmedika depilacja wątek zamknięty Korzystam z zabiegów laserowych na pachy i łydki. Laser light sheer - bardzo...
~Kaja.l.
-

dodano: 22 grudnia 2010

Płatności w Kosmedica wątek zamknięty Dziwi fakt, że każda tzw. promocja, która startuje w tym salonie jest...
~Klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 listopada 2010

Polecam!! wątek zamknięty Polecam gabinet ze względu na profesjonalizm- oryginalny sprzęt i kompetentny...
~iskra
-

dodano: 8 listopada 2010

odmłodzenie wątek zamknięty Polecam zabieg Focus!! jestem po 5 zabiegach na twarz i efekty sa po prostu...
~Iwona
-

dodano: 11 października 2010

depilacja pleców wątek zamknięty Wykonywałem w tym gabinecie zabieg laserowy na plecy. wykonałem jeden zabieg...
~Arek
-

dodano: 24 marca 2010

zniesmaczona wątek zamknięty Korzystałam parę razy z jednej z usług i niestety jestem kompletnie...
~Klientka
1

dodano: 8 listopada 2009

Polecam! wątek zamknięty W październiku zrobiłam w gabinecie ostatni z czterech zabiegów laserowej...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 listopada 2009

depilacja owlosienia na plecach wątek zamknięty od lat chcialem pozbyc sie owlosienia na plecach - dopiero teraz zdecydowalem...
~klient
-

dodano: 14 marca 2009

GORĄCO POLECAM! wątek zamknięty Przeszłam serie zabiegów mikro i BDR na twarz! Wykonanie i efekty pierwsza...
~Kasia
-

dodano: 26 lutego 2009

Jestem bardzo miło zaskoczona! wątek zamknięty W kosmedice byłam na zabiegu focus i juz po pierwszym zabiegu jestem...
~Kasia
-

dodano: 16 lutego 2009

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo miło zaskoczona salonem kosmedica. Jestem po pierwszym zabiegu...
~Monika
-

dodano: 8 stycznia 2009

Mikrodermabrazja-efekty naprawdę super! wątek zamknięty Chciałabym napisać kolejną pozytywną opinię dla salonu Kosmedica w Sopocie....
~Ania
-

dodano: 8 stycznia 2009

Polecam wątek zamknięty Jeżeli ktoś myśli o trwałym usunięciu włosów to naprawdę szczerzę polecam...
~Anna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 października 2008

Ewelina - opinia wątek zamknięty swietna obsluga, mile podejscie do klienta. zabiegi depilacji wykonywane byly...
~Ewelina
-

dodano: 24 sierpnia 2008

SWIETNA OBSłUGA wątek zamknięty Byłam dopiero drugi raz na zabiegu depilacji bikinii i zabieg przeprowadzała...
~Bożena
-

dodano: 5 maja 2008

polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam ten salon, obsługiwała mnie Pani w długich ciemnych...
~Julia
-

dodano: 10 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

28

wątków

do góry