Widok
Koszmar
Niestety moje dzieci mają wątpliwą przyjemność korzystania z usług PKS -" Pseudo Komunikacji Samochodowej". Autobusy albo spóźniają się nagminnie albo nie przyjeżdżają wogóle !!! Moje dzieci, które dojeżdżają tym beznadziejnym środkiem transportu do szkoły w Kolbudach ( mieszkamy w Kowalach) stoją na przystanku czasem po 20 minut, po czym wracają do domu bez możliwości dotarcia na lekcje...Ilość kursów jest znikoma, a niektórzy kierowcy, bawiąc się w logistyków, sami zmieniają trasę, nie zahaczając o osiedle w Kowalach. Po kilku takich przypadkach postanowiłam zadzwonić do informacji...Po odebraniu przez nieuprzejmą i arogancką Panią telefonu ( udało mi się dodzwonić już trzeciego dnia !!! )dowiedziałam się, że Pani ta nie potrafi wyjaśnić sprawy, gdyż takiego przystanku jak mój, wogóle nie ma na swojej liście przystanków...Ja pobierałam rozkład ze strony internetowej PKS-u. Pytam się więc Was forumowicze: GDZIE MOŻNA TO ZGŁOSIĆ??? CO MOŻNA Z TYM ZROBIĆ ??? KTO MOŻE SIĘ POWAŻNIE ZAJĄĆ SPRWĄ?......BO TAK DALEJ PRZECIEŻ BYĆ NIE MOŻE.....
Moja ocena
PKS Gdańsk
kategoria: Dworce PKP i PKS
wygląd i czystość: 1
bezpieczeństwo: 1
dodatkowe usługi: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6