Widok

Kot w butach

Kot w butach Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Kot w butach.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepszy od Shreka

Bardzo poleceam - szybka zwarta akcja , duzo humoru przyjazne bajkowe postacje .Chodzimy częstoto do kina z dziecmi 3i 6 lat i na tle ostatniego roku to Kot w Butach to najleszy film.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo średni

film nie wiadomo dla kogo, małe dzieci wynudziły się, dorośli też, nic śmiesznego, akcja dziwna, dużo tańca. Nie porównywac do Shreka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

nijaki

Mojej 4,5 letniej córeczce film się podobał, ale dla mnie jako mamy to jedna wielka kicha. Liczyłam na dużo smiechu i zabawy, jak w Shrekach, ale ani jednego ani drugiego nie zaznałam. Film nudny, fabuła nijaka. Ogólnie nie polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po prostu przereklamowany!!! Szkoda kasy na 3D!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie polecam...

za długi, przereklamowany, za mało efektów w 3D, porównania do Shreka są mocno naciągane, szkoda kasy, nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Bardzo fajna bajka

Byliśmy na tej bajce ze swoim 5-cio letnim synkiem i wszystkim bardzo się podobało. Bajka z akcją naprawdę polecam to familijne kino. Fajna fabuła, postacie no i oczywiście muzyka.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ci ekawy ale ...

Byłem wczoraj z 6 latkiem na tym filmie. Fabuła ciekawa, ogolnie sie podobał natomiast zdecydowanie nie warta zainteresowania wersja 3D (mało ciekawych efektów). Na pewno zakupie go do domowej wideoteki w wersji DVD.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

byłam z 9-letnią córką. Ona i ja bawiłyśmy się całkiem dobrze. Nie miałyśmy oczekiwań, że musi być produkcja typu Shrek. A było całkim wesoło!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

film fajny ale mógł by być lepszy . 3/5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Wicked: na dobre (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wicked: na dobre . Przeczytaj o filmie.

Listy z Wilczej (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Listy z Wilczej . Przeczytaj o filmie.

Wielka, odważna, piękna podróż (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielka, odważna, piękna podróż . Przeczytaj o filmie.

do góry