Widok
Koty i cała reszta
Opinie do spektaklu: Koty i cała reszta.
Libretto i piosenki - Bożena Bielińska i Małgorzata Ryś; muzyka - Maciej Szymański; reżyseria - Małgorzata Ryś; kierownictwo muzyczne - Wiesław Suchoples; choreografia - Mirosława Kister.
Przejdź do spektaklu.
Libretto i piosenki - Bożena Bielińska i Małgorzata Ryś; muzyka - Maciej Szymański; reżyseria - Małgorzata Ryś; kierownictwo muzyczne - Wiesław Suchoples; choreografia - Mirosława Kister.
Przejdź do spektaklu.
wspomnienia...
Kiedyś grałam w tym przedstawieniu,jak byłam jeszcze mała:)to były najpiękniejsze momenty mojego życia!Grałam kota i jerza(z****iście tańczyło się na brzegu sceny)Te układy,piosenki,scena,publiczność,stroje........frytki po spektaklu:D......JA CHCĘ TAM WRÓCIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też je kocham :]
koty to najlepszy spektakl juniora :] ja sama chodze na zajęcia już jakieś 9 albo 10 lat i przeszłam juz rpozez wiele "niewypałów" ale koty to po ptostu klasyka... jeszcze dzisiaj spiewam sobie piosenki i mi sie łza w oku kręci. w ogóle wpadłyśmy z koleżankami z Juniora na pomysł, zeby wskrzesić Koty. co Wy na to? jestem sąsiadką pani Mirki więc moze uda nam sie coś wytargować :] jak coś -> walcie na maila :P ave :*
co tu dużo mówić
Spektakl piękny sama w nim grałam raz kotka albo czarnego pieska to było jakieś pięć lat temu ale nigdy nie zapomne atmosfery która tam panowała na próbach czy na samym spektaklu a ta radość po udanym spektaklu to jest coś niesamowitego i ...... tego poprostu nieda sie opisać pani M. Ryś nasz opiekun to była dobiero babka szło z nią pogadać o wszystkim i zawsze była wyrozumiała po tym okresie z mojego życia zostały zdjęcia wspomnienia i MIŁOŚĆ DO TEATRU I AKTORSTWA
co tu dużo mówić
Spektakl piękny sama w nim grałam raz kotka albo czarnego pieska to było jakieś pięć lat temu ale nigdy nie zapomne atmosfery która tam panowała na próbach czy na samym spektaklu a ta radość po udanym spektaklu to jest coś niesamowitego i ...... tego poprostu nieda sie opisać pani M. Ryś nasz opiekun to była dobiero babka szło z nią pogadać o wszystkim i zawsze była wyrozumiała po tym okresie z mojego życia zostały zdjęcia wspomnienia i MIŁOŚĆ DO TEATRU I AKTORSTWA
koty i cała reszta to tez moje wspo
Ja tez grałam w tym spektaklu i nigdy nie zapomnę jak ten czas tam spędzony wpłynął na moje życie.to były czasy - lata 96. Po prostu super, Bardzo tęsknię za tymi czasami ale cóz trochę już za późno abym wróciła do aktorstwa. Ech gdyby jeszcze raz tak móc tam wrócić na scenę .......
Tez grałam - Mundzio ;)
Pamiętacie ślimaka Mundzio ?:) hehe Ja go grałam..wyjątkowo rola :)i powolna.Wspaniałe było uczucie jak powoli się wślizgiwałam na scene:)Teatr Junior to same wspaniałe wspomnienia!Pamiętam ,że moją klasa z podstawówki przyszła na musical:) Jejuu kiedy to było , a teatr junior isnieteje do dziś:)i oby tak dalej!
Koty i cała reszta
To było " coś" niepowtarzalnego! piękne kostiumy,muzyka i dzieci zaangażowane na maxa!Podziwiałam nie tylko walory estradowe ale i pedagogiczne p.Rysi,że umiała KAZDEMU DZIECKU dopasować rolę do jego umiejętności i predyspozycji.Wszyscy aktorzy byli ważni i niezastapieni.To wspaniała przygoda życia dla każdego dziecka ,które ma kompleksy .Moja córka nabrała pewności siebie ,chociaż była tylko jednym kotkiem z kilkudziesięciu.