Widok

Kowale - dzielnica Gdańska - kiedy?

Kiedy Kowale będą dzielnica Gdańska???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
A chcesz większe podatki płacić? ??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może i podatki większe. Ale w koncu coś byś działo na tych Kowalach coś miasto by robiła A tak nic się nie dzieje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czego oczekujesz, co ma sie dziac???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może w końcu ktoś zaczął by chociaż sprzątać ten rejon ze śmieci. Może jakieś inwestycje drogowe, może jakis park by powstał itd. itp. Mieszkam niedaleko i zdarza mi się czasami przejeżdżać przez Kowale - wiele miejsc w życiu widziałem, ale nigdzie tyle śmieci nie było. Nawet jak wichura z wysipaska na Szadolkach wywiewa śmieci na obwodnicę to i tak jest tam czyściej niż na Kowalach... Na niektórych odcinkach dróg asfaltowych leży tyle piachu, że można taką drogę pomylić z gruntową... jakby nikt po zimie dróg z piachu nie czyścił - od wielu lat... Może podatki niskie, ale komfort samego przebywania w tej okolicy - na ten moment - tragiczny...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam się w 100% niech Gdansk za bierze Kowale do siebie bo tutaj za rośną brudem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może w końcu ktoś by pomyślał o większej ilości CZYNNYCH przystanków autobusowych !! Z osiedla cytrusowego, żeby dostać się do miasta (bez samochodu) to mordęga, a jak wpadniesz na genialny pomysł zrobienia zakupów w markecie ... doczołgasz się z zakupami zalany potem i z rękoma do kostek .. ŻENADA !!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie rozczarowania spotykają nieroztropnych ludzi którzy najpierw kupują mieszkanie a potem dopiero rozglądają się dookoła jaką mają infrastrukturę do dyspozycji. I najlepiej jeszcze żeby wszystko było jak w centrum miasta mimo że mieszkanie kosztowało połowę tego co w centrum by zapłacili.
A najlepiej jeszcze potem roszczenia wystosowywać: przystanek mi postawić!!!
:-D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry