Widok

Kowalove

Kowalove Łostowice Temat dostępny też na forum:
Kowalove to osiedle, z którego w łatwy sposób można dotrzeć do centrum miasta, ale wiele spraw można załatwić także na miejscu. Nieopodal znajdują się sklepy, poczta, szkoła i przedszkole, restauracje i centrum fitness.

Kameralna inwestycja to 12 mieszkań dwupokojowych, 35 mieszkań trzypokojowych oraz 3 mieszkania czteropokojowe o powierzchni; wszystkie z aneksami kuchennymi. Rozkład mieskzań ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może Pan się szerzej rozpisać co dokładnie ma na myśli ?

GW to oszuści. Szkoda inwestycji i samego Inwestora.

Sugeruje Pan, iż obecny wykonawca nie dokończy budowy ?

Czy komukolwiek udało się skontaktować z deweloperem w sprawie opóźnienia? Od trzech tygodni nie odbiera od nas telefonu, na maile nie odpisuje, poszły już nawet groźby wejścia na drogę sądową, a on się na wszystko wypina...

Mam tak samo. Deweloper to osoba bez honoru i jak struś schował głowę w piasek i nie ma odwagi spojrzeć SWOIM klientom w oczy, a nawet nie raczy się porozumiewać np. drogą telefoniczną i informować Nas w jakim jesteśmy położeniu. Sądząc po zachowaniu tego Pana oraz po tym co się dzieje na budowie łatwo sobie uzmysłowić, iż trzeba zacząć reagować i to skutecznie. Proponuję Pani wymienić się adresami e-mail. Razem łatwiej działać. Moglibyśmy się nawet spotkać, ale o tym już w ewentualnym e-mailu. Co Pani na to ? Innym zaniepokojonym proponuję to samo. Ile można siedzieć i czekam, skoro nawet nie wiemy co Nas czeka.

Tak

Prawidłowe myślenie.

Opóźnienia

Budowa pod bardzo dużym znakiem zapytania. Podwykonawcy nie otrzymali zapłaty za wykonane prace. Wokół całej sprawy już działa prokuratura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

od początku czułam że tam cos jest nie tak, całe szczęście ze znaleźliśmy uczciwego dewelopera, współczuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyczuwam reklamę.
Teraz powinienem zapytać jakiego dewelopera znalazłaś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja również współczuję, także bardzo chciałam mieszkanie na osiedlu kowalove, ale miałam złe przeczucie co do sytuacji na budowie, na szczęście znalazłam inną troszkę droższą inwestycję, ale pewną, a co do Pana Adama to porażka kompletnie nie szanuje klienta (sama się o tym przekonałam)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie żeby nie było reklamy, nie zdradzę na jakim osiedlu kupiłam, deweloper pewny, a i budynek stoi :)

u mnie to samo :) budynek już stoi

My również źle wspominamy współpracę z deweloperem, niestety przepadł nam kredyt z powodu opóźnień z dostarczeniem dokumentów od dewelopera do banku, całe szczęście że udalo nam się rozwiązać umowę i znaleźć nowego dewelopera, dzięki temu od 4 miesięcy cieszę się własnym mieszkaniem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Borkowo- mieszkania

Witam, mam pytanie. Zastanawiam sie nad kupieniem tu mieszkanka. Czy juz problemy z deweloperem zostaly rozwiązane? Terminy itp.
Bardzi proszę o pomoc.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

odradzam..... tragedia jest na budowie. Proszę się przejechać na budowę i samemu ocenić sytuację. Pierwszy budynek miał być oddany w kwietniu, a jest grudzień. Kiedy reszta????????????????????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się. Też czekam już ponad pół roku ( mowa o opóźnieniu) i o ile szeregi które miały być gotowe w maju będą wydane chyba na wiosnę 2018, to te, które miały być gotowe w czerwcu, są daleko w tyle. Inna sprawa, że deweloper to niepoważny człowiek i po odbiorze mieszkania mam nadzieję że z tym Panem nie będę już nigdy miał do czynienia. Inwestor kompletnie nie radzi sobie z budową i jeszcze ma czelność się bronić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprzedam tampolinę do ogódka

Ludzi co Was opętało kupować w takim miejscu dom zero prywatnosci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
To nie dom tylko mieszkanie. W bloku wielorodzinnym na prywatność można liczyć ?

Ta inwestycja to tragedia, co chwilę zmieniają się podwykonawcy, widać, że nie jest fachowo przeprowadzona- każdy robi "jak potrafi"byle do przodu. Cudów nie ma -jaka cena takie wykonanie. Na pewno później będę problemy , budowa była nie jednokrotnie zalana , źle zabezpieczona...jednym słowem jeden wielki bajzel, wszystko najtańsze i z pewnością później będą problemy ze stanem technicznym budynków. Wtopa pieniędzy, wszystkim nam współczuję...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0