Widok

Kowalove

Kowalove Łostowice Temat dostępny też na forum:
Kowalove to osiedle, z którego w łatwy sposób można dotrzeć do centrum miasta, ale wiele spraw można załatwić także na miejscu. Nieopodal znajdują się sklepy, poczta, szkoła i przedszkole, restauracje i centrum fitness.

Kameralna inwestycja to 12 mieszkań dwupokojowych, 35 mieszkań trzypokojowych oraz 3 mieszkania czteropokojowe o powierzchni; wszystkie z aneksami kuchennymi. Rozkład mieskzań ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz aż tak marne życie, że tak interesują cię czyjeś sprawy, dość osobiste na dodatek ? Łokci sobie nie obij o parapet...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widać że straż osiedlowa czuwa nic nie umnknie oserwatorom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

O proszę dziś pierwsi odważni się wprowadzają. Jak walka z deweloperem o odszkodowania?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Można wam tylko współczuć. Z okna widać jak tą budowa "postępuje". Wszystkie osiedla dookoła juz zbudowanie. A Ci dalej tu sie grzebia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie kupujcie ty h mieszkań

Kupiliśmy z mężem mieszkanie w pierwszym budynku w listopadzie 2016. Mamy połowę marca 2018. Mieszkań jak nie było tak nie ma. Zaczęły się pierwsze odbiory. Mieszkania są w fatalnym stanie. Inspektorzy budowlani wynajęci przez nas nie chcą ich odbierać ponieważ nie podpiszą się pod takimi zaniedbaniami. Mieszkania są zrobione na odwal. Deweloper grymasi na każdą poprawkę. Nie pilnuje budowy, nie odpowiada na telefony, smsy, maile. Nie podaje, rzadnych konkretnych terminów. Jak się go prosi o oświadczenia do banku, to najpierw marudzi a potem z łaska je wypisuje. Gdybym wiedziała wcześniej jaki to cwaniak to nigdy bym nie kupiła tego mieszkania. A teraz zostało mi tylko szarpanie się z nim.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic nie zostało rozwiązane, nadal nie ma odbiorów nawet dla mieszkań z pierwszego szeregu (miały być w maju), pan Morzyc nie poczuwa się do winy. Nie polecam współpracy z tym człowiekiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta inwestycja to tragedia, co chwilę zmieniają się podwykonawcy, widać, że nie jest fachowo przeprowadzona- każdy robi "jak potrafi"byle do przodu. Cudów nie ma -jaka cena takie wykonanie. Na pewno później będę problemy , budowa była nie jednokrotnie zalana , źle zabezpieczona...jednym słowem jeden wielki bajzel, wszystko najtańsze i z pewnością później będą problemy ze stanem technicznym budynków. Wtopa pieniędzy, wszystkim nam współczuję...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie dom tylko mieszkanie. W bloku wielorodzinnym na prywatność można liczyć ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzedam tampolinę do ogódka

Ludzi co Was opętało kupować w takim miejscu dom zero prywatnosci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się. Też czekam już ponad pół roku ( mowa o opóźnieniu) i o ile szeregi które miały być gotowe w maju będą wydane chyba na wiosnę 2018, to te, które miały być gotowe w czerwcu, są daleko w tyle. Inna sprawa, że deweloper to niepoważny człowiek i po odbiorze mieszkania mam nadzieję że z tym Panem nie będę już nigdy miał do czynienia. Inwestor kompletnie nie radzi sobie z budową i jeszcze ma czelność się bronić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

odradzam..... tragedia jest na budowie. Proszę się przejechać na budowę i samemu ocenić sytuację. Pierwszy budynek miał być oddany w kwietniu, a jest grudzień. Kiedy reszta????????????????????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Borkowo- mieszkania

Witam, mam pytanie. Zastanawiam sie nad kupieniem tu mieszkanka. Czy juz problemy z deweloperem zostaly rozwiązane? Terminy itp.
Bardzi proszę o pomoc.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

My również źle wspominamy współpracę z deweloperem, niestety przepadł nam kredyt z powodu opóźnień z dostarczeniem dokumentów od dewelopera do banku, całe szczęście że udalo nam się rozwiązać umowę i znaleźć nowego dewelopera, dzięki temu od 4 miesięcy cieszę się własnym mieszkaniem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

u mnie to samo :) budynek już stoi

właśnie żeby nie było reklamy, nie zdradzę na jakim osiedlu kupiłam, deweloper pewny, a i budynek stoi :)

ja również współczuję, także bardzo chciałam mieszkanie na osiedlu kowalove, ale miałam złe przeczucie co do sytuacji na budowie, na szczęście znalazłam inną troszkę droższą inwestycję, ale pewną, a co do Pana Adama to porażka kompletnie nie szanuje klienta (sama się o tym przekonałam)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyczuwam reklamę.
Teraz powinienem zapytać jakiego dewelopera znalazłaś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

od początku czułam że tam cos jest nie tak, całe szczęście ze znaleźliśmy uczciwego dewelopera, współczuje

Opóźnienia

Budowa pod bardzo dużym znakiem zapytania. Podwykonawcy nie otrzymali zapłaty za wykonane prace. Wokół całej sprawy już działa prokuratura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0