Widok

Kowalski

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zespół KOWALSKI powstał w 2001 roku w Gdańsku. Od tego czasu upłynęło 9 lat. Małysz sławił w locie polskie plemię, staliśmy się obywatelami Unii Europejskiej, polską muzykę zrewolucjonizowała Doda do spółki z Mandaryną.. A co robił przysłowiowy Kowalski? Zaglądał do teczek, kłócił się i obrażał, narzekał, często po prostu wyjeżdżał, ale.. wraca podobnie jak zespół Kowalski. Wraca wiedziony ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy każdy tekst o koncercie tegoż artysty

musi brzmieć tak samo? Wysililibyście się ze dwa razy i chociaż na zmianę to umieszczali. Chyba że dochodzicie do wniosku, że i tak tego nikt nie czyta :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

press info Kowalskiego

Chciałbym w imieniu zespołu usprawiedliwić organizatora w związku z zamieszczonym dossier naszego zespołu. Kilka lat temu ktoś napisał tych kilka elokwentnych i wydumanych słów na temat naszej tfu..rczości i od tego czasu nie mamy odwagi nic zmieniać, więc rozsyłamy takie info. Tyle w nim wyszukanych porównań, zaskakujących metafor i głębokiej artystycznej analizy. Aż szkoda ruszać.
No i te zdjęcia... parę kilo młodsze:))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo ladnie

wzruszające, doprawdy

jak wyżej

ja mowilam serio, bardzo dobra odpowiedz i prosze teraz nie odwracac mojego kota ogonem, panie!

lubę ten dystans!

Bardzo podoba mi się odpowiedź Kolwaskiego! Nie jestem moża gruppis, ale świetnie bawię się na jego koncertach i dzisiaj będę na 100%

No w końcu :))

Kowalski w Infinium zawsze umiał rozgrzać atmosferę :)) Mam nadzieję że i tym razem dacie prawdziwego czadu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Irlandia podobno jest taka zielona...

Nice :) ja bede na 100% :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

irlandia to ira

ale ty moze do tego jeszcze nie dorosles koles
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pacyfista anarchista?

A Ciebie to chyba nieco przerosło... koleś.
Wypij kefir i nabierz dystansu:)
do góry