Widok

Kozaczki Ecco, balerinki Zara, adidaski Ralph Lauren i inne! Cudne!

Ujeścisko Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Buciki po jednym dziecku. Córeczka od zawsze ma wiele par butów, więc te sprzedawane są nieznoszone i w bardzo dobrym stanie.

1. Trampeczki Chipie w stylu vintage, wyprodukowane w Hiszpanii, bardzo wygodne i lekkie. Rozmiar 32, ale wypadają troszkę mniejsze. Wewnątrz wszyta gumka, więc sznurowadła można traktować jako ozdobę. Cena 15 zł.

image

image

image

image

image

image

2. Kozaczki-śniegowce Ecco, noszone zamiennie z drugimi, stan idealny! Kosztowały 260 zł, posiadam paragon i oryginalne pudełko. Ocieplane, z nieprzemakalną membraną, oddychające. Rozmiar 29. Cena 150 zł.

image

image

image

image

image

3. Półbuty glany H&M. Zewnątrz lakierowane, środek ocieplany, więc nadają się idealnie na jesienno-wiosenne dni. Widoczne kreseczki powstały od ocierania bucika o but, nie jest to uszkodzenie skórki. Buciki rozpinane są z boku na zamek, sznurowadła dodatkowo dla ozdoby. Rozmiar 29. Cena 40 zł.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

4. Balerinki Zara, stan idealny! Rozmiar 30. Cudne, z podtrzymującą nogę gumeczką. Pasują na każdą okazję,dziewczynka wygląda w nich subtelnie i bardzo uroczo ;) Cena 50 zł.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

5. Buciki sportowe Ralph Lauren, noszone wyłącznie na w-f w jeden rok szkolny. Stan bardzo dobry minus, gdzie minus to delikatne otarcia widoczne na zdjęciach. Rozmiar wkładki - 20 cm (nie mogę doszukać się rozmiaru, ale wyjęłam i zmierzyłam wkładkę). Cena 35 zł.

image

image

image

image

image

image

image

image

6. Tenisówki francuskiej marki Le temps des cerises. Sznurowane, stan bardzo dobry minus (minus za sprany materiał). Rozmiar 31, cena 10 zł.

image

image

image

image

image

Odbiór Gdańsk Zabornia (Kartuska). Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) :) :)
Trampki Chipie sprzedane.
Tenisówki francuskiej marki Le temps des cerises.
Dostępne kozaczki Ecco, balerinki Zara i półbuty Ralph Lauren, reszta nieaktualna.
Dzień dobry, czy jest możliwość odbioru we Wrzeszczu?
Witam. Być może znalazłabym czas, żeby podjechać, zależy w jakich godzinach. Dostepna jestem też na Okopowej. A o które buciki chodzi?
Czy adidasy RL jeszcze aktualne ? Jeśli tak to poproszę o rezerwację
Niestety już nie :( Pozostały tylko balerinki.
Dziękuję :)
Dzień dobry,
chodziłoby mi właśnie o balerinki.
Tak, balerinki są wolne i do Wrzeszcza mogłabym podjechać, zależy tylko w jakich godzinach.
po godzinie 15 każdego dnia :-) to już jak tylko Pani pasuje. Może gdzieś w okolicach Manhattanu, jeżeli już mogę tak po całości pomarudzić :-)
Niestety, ale z tą godziną po 15 to ciężko, bo sama kończę pracę, odbieram córkę ze szkoły i wracam do domu, a to totalnie nie ten kierunek i do tego korki. Wolałabym godzinę około południa, ta 15 totalnie mi nie pasuje. Do 15.30 jestem w pracy na Okopowej, może łatwiej będzie Pani podjechać?
do góry