Widok
Koziołek Matołek
Opinie do spektaklu: Koziołek Matołek.
Bydgoski Teatr Lalek "Buratino"
Koziołek Matołek
Scena Teatralna Kontakt w Domu Technika NOT
Będzie to opowieść o znanym i słynnym podróżniku, Koziołku Matołku. Obejrzymy niezwykłą wędrówkę
przez świat i kosmos w poszukiwaniu miejsca, w którym spełni się marzenie wszystkich polskich kóz. Koziołek Matołek ma bowiem nadzieję dotrzeć do miejsca, gdzie mieszkają tacy kowale "co umieją podkuć ...
Przejdź do spektaklu.
Bydgoski Teatr Lalek "Buratino"
Koziołek Matołek
Scena Teatralna Kontakt w Domu Technika NOT
Będzie to opowieść o znanym i słynnym podróżniku, Koziołku Matołku. Obejrzymy niezwykłą wędrówkę
przez świat i kosmos w poszukiwaniu miejsca, w którym spełni się marzenie wszystkich polskich kóz. Koziołek Matołek ma bowiem nadzieję dotrzeć do miejsca, gdzie mieszkają tacy kowale "co umieją podkuć ...
Przejdź do spektaklu.
biedniutko
Byłam dzisiaj z wnukami na spektaklu.Bardzo słabiutkie,smutne, bezbarwne przedstawienie,kompletnie bez dekoracji (przepraszam,było kilka krzeseł),szaro na scenie ,bez tempa, a przy tym bardzo ,bardzo zimno.Widzów niewielu, ale to może i lepiej, bo było mniej zawiedzionych.W stosunku do spektakli w Muzycznym lub w Miniaturze to przedstawienie po prostu "do bani"
beznadzieja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
byłam dzis na przedstawieniu i to dosc sporą grupą.....i niestety nikomu sie to nie podobalo....nuda nuda nuda..slabe naglosnienie,. strasznie zimno a samo przedstawienie totalna klapa....zero akcji - ostatni raz dalam sie nabrac nma taka klape !!! szkoda kasy i czasu!!!!! stanowczo nie polecam - w czerwcu podobno ma byc znow jakies przedstawienie - omijajcie je dalekim lukiem - lepiej do muzycznego sie wybrac - tam jest bosko a tu zenada!!!!
szanowni niezadowoleni...
ja byłem z dwoma córkami 10 i 8 lat, które interesuja sie oratoriami, teatrem oraz z chrzesniaczka 7 lat. Faktycznie 7-latka nudziła sie bo nie interesuje sie sztuka teatralna i woli ogladac kreskówki w tv, natomiast 2 córki zywo reagowały na wystepy aktorów potrafiły docenic trud ich pracy. Uwazam ze spotkanie jakiekolwiek z teatrem jest dobre, prosze zauwazyc ile serca w taki spektakl wkładaja aktorzy ile sie musza przygotowywać do wystepu. nigdy nie jestem surowy w stosunku do aktorów chyba ze w przedstawieniu uzywanych jest za duzo wulgaryzmów! mysle ze ten spektakl równiez pozwoli dzieciom docenic wartosci swiata teatru. a niezadowolonym proponuje czesciej chodzic na spektakle a nietaz na pół roku