Widok

Kradną Fabie

Dokladnie tydzien temu na ul. Traugutta pod PG skradziono mi Skodę Fabię (kombi, diesel, 2001 rok). Słyszałem też że pod Akademia Medyczną kradzieże Skody Fabii ni są rzadkoscia.

Chcialbym ostrzec wlascicieli takich samochodow przed najwyrazniej jaks grupa zorganizowana. Nic sobie nie robia z zabezpieczen. Moze warto zastanowic sie nad jakims parkingiem strzezonym albo innym srodkiem zapobiegawczym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję, że Policja ograniczy te kradzieże. Nadzieja bierze się u mnie stąd, że ostatnio radiowóz mnie szybko dogonił by sprawdzić, czy moja Fabia nie jest kradziona. Pan Policjant powiedział, że to rutynowa kontrola z powodu zwiększonej kradzieży tego typu samochodów.

Policjanci! Życzę sukcesów w łapaniu złodziejów!!! :)
poszkodowana pozdrawia poszkodowanych. Moja skoda fabia rok temu została skradziona ( odjechała na lawecie)
znaleziona w okolicach Kościerzyny po 9 miesiącach
nowi właściciele posądzeni o paserstwo
złodzieje na wolności

może to jakiś trop
fabia jako auto psujące sie jest spostrzegana...czesto kradną te auta dla części
Powód jest mało istotny. Jak ukradną, to dla właściciela wszystko jedno co się z nią stanie później, bo raczej rzadko kiedy się one odnajdują później.

Co do awaryjności Fabii to bym polemizował. Od 3 lat awarie były raczej drobne. Oczywiście lepiej odpukać, bo nadal nią jeżdżę :)

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

do góry