Widok

Kradzież Gdynia Chylonia

Kto kolwiek widział i kto kolwiek wie
Wczoraj dnia 09.12 o 22:00 ten jego jegomość zdrowy inaczej :) ukradł moją hulajnogę elektryczną Xiaomi Pro 2 z piwnicy na Gdynia Chylonia na Ul. Chylońskiej 69-85
Chłop może chodzić teraz po lombardach albo na Facebooku ją wystawi
Albo sam ją użytkować
Jeżeli ktoś kojarzy jego sylwetkę twarz albo widział taką hulajnogę zwłaszcza że się lekko wyróżnia ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Wyobrażam sobie polityków z tym napisem .

Na ubraniu tylko brak żółto niebieskich, wygląda na kaszuba, pewnie arkowiec

Po prostu ty jesteś upośledzony dając się okraść, ale d**il z ciebie, i tak na forum się przyznać, pewnie ten złodziej ci napisze że chce ci oddać ten złom , ja bym szukał blisko, pozdrawiam życzę szczęścia, na pewno się znajdzie, można też nie pamiętać gdzie się zostawiło będąc pijanym .

Napisane że z piwnicy

To po co durne komentarze że trzyma na klatce... Czytanie za trudne? To może obrazki do oglądania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żak

Grobo️ w nowym porcie czy letnicy ludzie nawet nie zgłaszają takich rzeczy.ale Grobo

7 nie kradnij

Nie jest winny ten co zostawił, lecz ten co złodziejem jest.
Jeżeli tak zwane normalne społeczeństwo troluje poszkodowanego to są jak ci co widzą zło i odwracają wzrok.
Współwinni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi na Chylońskiej 177 wynieśli odkurzacz pioracy z piwnicy ostatnio odkrylem lata nie kradli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dawać rente

Po obcięciu łap

Karać

Powinno się warty obywatelskie robić i wyłapywać takich leszczy i normalnie kości łamać samo sądy robić nic więcej złodzieje walone.

To nie ten UK

Co z Gdańsk uciekł ?

Hulajnogi mają przecież elektro-blokadę. Pin.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ukraina jak nic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nawoływanie do ucinania rąk jest nawoływaniem do przemocy, co jest karalne. Polskie kodeksy nie przewidują tak okrutnych kar. Proszę się nad sobą zastanowić. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hulajnogi elektryczne to tykająca bomba

Powinny być przechowywane poza budynkiem. Rozumiem, że każdy posiadacz hulajnogi elektrycznej ma wykupione ubezpieczenie na pokrycie kosztów remontu budynku w przypadku pożaru akumulatora? Przypinanie hulajnóg I rowerów elektrycznych do balustrad uniemożliwi ich usunięcie w przypadku zapalenia. Wspólnoty i spółdzielnie powinny wprowadzić odpowiednie przepisy w celu ochrony wspólnego mienia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez utrzymywania

Niech sobie sam radzi

Z miasta

Nie znam twoich wiejskich zwyczajów

komentarze z d#y

Przecież facet napisał, że złodziej ukradł z piwnicy, a wy bijecie pianę na klatce schodowej. Ogarnijcie się.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczasy dla złodziei

Chcesz utrzymywać 3/4 społeczeństwa (inwalidów bez dłoni) do końca ich życie?

Wiedziałem typa..

...ci wyrzucil taka hulajnogę do Motławy krzycząc 'allahubujsiechinczykow'. Przy całym wydarzeniu były obecne wojska WOT także będzie dobrze!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ja swoją Lalunię trzymam w przedpokoju,nawet do Biedronki i do lekarza wjeżdżam. Nie zostawiam samej . Zawsze na okua ten grubas podobny do mojego znajomego sprzed lat-Andrzeja. Mieszka w Gdyni, pierze dywany.nosi okulary,kaptur,ale nie wiem czy kradnie. Dawno go nie widziałam
do góry