Widok

Kraina Śpiochów

Kraina Śpiochów Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Kraina Śpiochów.
Kraina Śpiochów
adaptacja sztuki Marty Guśniowskiej

Duża Scena Miejskiego Teatru Miniatura

Dla widzów 3+.

Królewna Śpioszka nie może zasnąć, bo ma senne koszmary. Jej tata, król Śpioch, za wszelką cenę stara się znaleźć rozwiązanie... "Kraina Śpiochów" to adaptacja sztuki jednej z najbardziej uznanych współczesnych polskich autorek sztuk dla dzieci Marty Guśniowskiej. Reżyseria Jacka ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kraina Śpiochów jak najbardziej na TAK

Szczerze polecam spektakl "Kraina Śpiochów". Mój 4-letni synek siedział jak zaczarowany. Rozumiał co dzieje się na scenie, był zaangażowany i zadowolony a finał nagrodził oklaskami. Spektakl jak najbardziej dla dzieci 3-4 letnich. Fajna scenografia, dobre aktorstwo. Jedyny minus to rodzicie siedzący na środkowych miejscach jak struny i zasłaniający dzieciom widok na scenie. Szkoda, że sala nie jest pod większym nachyleniem a rodzicom nie powinno sprzedawać się biletów na środkowych miejscach lecz (jak już) z boku. Przecież chodzi o to by nasze dzieci swobodnie i dokładnie widziały co dzieje się na scenie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kraina Śpiochów

Byłam z prawie 4 letnią córką, spektakl fajnie zrobiony ale moja córka sie troche nudziła, nie dokonca rozumiała o co chodzi, połowa dzieci w jej wieku tez sie kreciła i zainteresowanie było średnie.Jak dla mnie bardziej dla straszych dzieci 5-6 lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawiedziona

Bajka zdecydowanie dla starszych dzieci. Szczególnie druga połowa mało czytelna a do tego niestety straszna. Potwory wyświetlane, potwór który ma pomóc. Moi oboje się bali tych momentów. Zamiast pomóc walczyć z koszmarami, pogorszyła niestety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...

do góry