Widok

Kraina lodu

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Kraina lodu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kraina lodu

Przeczytaj o filmie.

Gdzie mogę obejrzec cały film?Nie mogę się doszukac:(((((

warto!

mieliśmy oglądać "bo dzieci chciały bajkę a nie można ich puścić samych" (4-6 lat) a po chwili tak się wciągnęliśmy, że nawet babcia się śmiała. Naprawdę warto obejrzeć, niektóre teksty mogą rzeczywiście śmieszyć tylko starszych ale dzieci też wpatrzone w ekran przez cały czas, a kto ma 4-latka ten wie, że to nie takie łatwe. Naprawdę super bajka, chyba jedna z fajniejszych jakie widziałam i, co ważne, śmiesznych a nie głupkowatych

kraina lodu

fajny

kraina lodu

Najlepszy film na swiecie

Polecam bo warto:)

Oglądałam razem z mężem:) I baaardzo nam się podobało:) Oczywiście Olaf podbił serca, muza zapadająca w pamięć, bardzo, bardzo udana produkcja;) Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetna

Ciepła, zabawna historia :) Piękne efekty, bardzo mi się podobało ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowna...

...historia, piękna animacja i piosenki, mądry morał.
Polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupię DVD

Jest to jeden z tych filmów, które kupie na DVD by obejrzeć z dziećmi jeszcze raz. Pięknie pokazana miłość siostrzana, a do tego... Uczy rezerwy w sprawach miłości damsko-męskiej! :) jednym słowem jest cos wiecej w tym filmie :) polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja 3,5 latka byla zachwycona! obejrzala cala bajkę w kinie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam i to bardzo

Animacja bardzo ciekawa,wspaniała baśń dla mniejszych widzów (moja córka 3,5 lata) i dla dorosłych. Córka zarejestrowała fabułę i przekaz był trafiony, akcja wartka i szybka do wychwycenia tyko przez dorosłych.- każda kategoria wiekowa znajdzie w tym filmie coś dla siebie. Efekty fantastyczne i dopracowanie szczegółów robi wrażenie. W mojej ocenie super spędzone popołudnie :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Były lepsze

Mam wrażenie, że autorzy skupili się bardziej na animacji niż na historii, która okazała się tylko pretekstem. Akcja rozwija się za szybko i nie mamy czasu tak naprawdę przywiązać się do żadnej postaci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nudny

Mam 12 lat. Gdy zobaczyłam reklamę nie mogłam się doczekać premiery. Myślałam, że głównym bochaterem tej bajki będzie właśnie Olaf, bo tak pokazywała reklama. W filmie pojawiał on się BARDZO ŻADKO i nie grał zbyt dużej roli w historii. Ogólnie bajka nudna, ciągle tylko śpiewają(a najbardziej wkużające było chyba właśnie to, że ciągle w nich powtażają "pierwszy raz jak sięga pamięć", aż rzygać się od teog chce). Ja z moją koleżanką zasnełyśmy w połowie, a mój tata i młodszy brat wyszli z kina. Gdyby nie Olaf i renifer także wyszłabym z tatą z kina. Jeżeli chodzi o animację i efekty 3D są wspaniałe, ale fabuła beznadziejna. Daję 2/10
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Relaksująca bajeczka

Moja 3-latka zachwycona, ja zrelaksowana, bałwanek Olaf bardzo śmieszny. Super wypad do kina.

Cudowna bajka!

Moje dzieciaki są zachwycone (10 i 14 lat)! Mi też film ten wycisnął kilka łez. Mądre dialogi, piękna sceneria,przejmująca sytuacja i miłość dwóch sióstr! Po wyjściu z kina udaliśmy się do sklepu po płytę z piosenkami z filmu. Dzieciaki znają już wszystkie na pamięć i śpiewają całymi dniami. Mi też to się udzieliło :) W domu teraz jest wyjątkowo :) Zdecydowanie film warty obejrzenia. Od teraz nasz ulubiony. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

bez rewelacji

Moja córka 8 letnia wynudfziła się i gdyby nie bałwanek Olaf i renifer które to postaci w drugiej połowie filmu ożywiały go to chybaby zasneła, teksty dubbingu jedynie dobre ale nie dla dzieci, sądząc po reakcji widowni przeciętny kolejny film przygodowy

Super!

Byłam z dziećmi: córka 6, syn 12 lat i wszyscy świetnie się bawiliśmy. Polecam dla całej rodziny. Ja osobiście już nie mogę się doczekać, kiedy będzie na DVD.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Paulina biegon opowiada o krainie lodu

To super bajka.kraina lodu to bardzo ciekawa i zarówno super śmieszna bajka.kiedy na niej byłam bardzo mnie zaciekawila.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Paulina biegon opowiada o krainie lodu

To super bajka.kraina lodu to bardzo ciekawa i zarówno super śmieszna bajka.kiedy na niej byłam bardzo mnie zaciekawila.

superowa i magiczna

Bylam na nim w kine w 3d ta bajka mnie oczarowala choc dzis jest 15 styczen to i tak ta bajka jst fajna powiem ze niektorzy mowią ze im sie nie podoba dla mnie to piekna i magiczna bajka goroco polecam i pozdrawiam milych feriiii:-)

Kraina lodu

Przeczytaj o filmie.
do góry