Widok
warto!
mieliśmy oglądać "bo dzieci chciały bajkę a nie można ich puścić samych" (4-6 lat) a po chwili tak się wciągnęliśmy, że nawet babcia się śmiała. Naprawdę warto obejrzeć, niektóre teksty mogą rzeczywiście śmieszyć tylko starszych ale dzieci też wpatrzone w ekran przez cały czas, a kto ma 4-latka ten wie, że to nie takie łatwe. Naprawdę super bajka, chyba jedna z fajniejszych jakie widziałam i, co ważne, śmiesznych a nie głupkowatych
polecam i to bardzo
Animacja bardzo ciekawa,wspaniała baśń dla mniejszych widzów (moja córka 3,5 lata) i dla dorosłych. Córka zarejestrowała fabułę i przekaz był trafiony, akcja wartka i szybka do wychwycenia tyko przez dorosłych.- każda kategoria wiekowa znajdzie w tym filmie coś dla siebie. Efekty fantastyczne i dopracowanie szczegółów robi wrażenie. W mojej ocenie super spędzone popołudnie :))))
Nudny
Mam 12 lat. Gdy zobaczyłam reklamę nie mogłam się doczekać premiery. Myślałam, że głównym bochaterem tej bajki będzie właśnie Olaf, bo tak pokazywała reklama. W filmie pojawiał on się BARDZO ŻADKO i nie grał zbyt dużej roli w historii. Ogólnie bajka nudna, ciągle tylko śpiewają(a najbardziej wkużające było chyba właśnie to, że ciągle w nich powtażają "pierwszy raz jak sięga pamięć", aż rzygać się od teog chce). Ja z moją koleżanką zasnełyśmy w połowie, a mój tata i młodszy brat wyszli z kina. Gdyby nie Olaf i renifer także wyszłabym z tatą z kina. Jeżeli chodzi o animację i efekty 3D są wspaniałe, ale fabuła beznadziejna. Daję 2/10
Cudowna bajka!
Moje dzieciaki są zachwycone (10 i 14 lat)! Mi też film ten wycisnął kilka łez. Mądre dialogi, piękna sceneria,przejmująca sytuacja i miłość dwóch sióstr! Po wyjściu z kina udaliśmy się do sklepu po płytę z piosenkami z filmu. Dzieciaki znają już wszystkie na pamięć i śpiewają całymi dniami. Mi też to się udzieliło :) W domu teraz jest wyjątkowo :) Zdecydowanie film warty obejrzenia. Od teraz nasz ulubiony. Gorąco polecam.