Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Instalacja elektryczna domek jednorodzinny wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić pana Sławka. Instalacja wykonana zgodnie z...
~Mikołaj
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Polecam Pana Sławka. Terminowe i rzetelnie wykonane usługi o szerokim...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 listopada 2016

Wymiana instalacji elektrycznej wątek zamknięty Pan Sławomir solidnie w obiecanym terminie wykonał swoja pracę, był w stałym...
~Lilianna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 grudnia 2015

Wymiana instalacji elektrycznej wątek zamknięty Firma Kreator wykonała w moim mieszkaniu wymianę starej instalacji...
~Anna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 listopada 2014

Dobra jakość w przystępnej cenie wątek zamknięty Polecam usługi wykończeniowe u Pana Sławka. Stosunek ceny do jakości bardzo...
~Piotr
-

dodano: 7 października 2014

xxx wątek zamknięty Firma wykonała u nas remont łazienki oraz inne drobne prace...
~Grzegorz i Basia Chylonia
-

dodano: 4 października 2014

Robert M wątek zamknięty Remont w moim mieszkaniu w maju (wymian instalacji elektrycznej w 2 pokojui)...
~Robert M
-

dodano: 21 sierpnia 2014

Dobra robota wątek zamknięty Bardzo dobrze wykonany remont łazienki. Dobra komunikacja z Panem Sławkiem,...
~Marcin
-

dodano: 21 lipca 2014

Remont mieszkania wątek zamknięty Firma jak najbardziej godna polecenia. Panowie są słowni, obowiązkowi, robota...
~Hania
-

dodano: 11 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Prace dot. wykończenia łazienki oraz położenia kafelek w kuchni i...
~Wioletta
-

dodano: 5 kwietnia 2014

Polecam ! wątek zamknięty W ciągu jednego miesiąca firma KREATOR przeprowadziła prace wykończeniowe w...
~E.N.
-

dodano: 3 kwietnia 2014

Łazienka wątek zamknięty Pan Sławek prowadził prace wykończeniowe w łazience w moim nowym mieszkaniu....
~Karolina Kalkowska
-

dodano: 10 lutego 2014

Firma Kreator wątek zamknięty Firma Kreator wykonała u Nas wymianę instalacji elektrycznej w domu...
~Ela i Marek
-

dodano: 31 stycznia 2014

Rafał - opinia wątek zamknięty W mieszkaniu Pan Sławek wymienił instalacje elektryczną położył płytki w...
~Rafał
-

dodano: 16 stycznia 2014

Fachowa robota wątek zamknięty U nas wykonał wymianę instalacji elektrycznej. Rzetelny,uczciwy,pomocny po...
~Monika i Arek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 listopada 2013

prace remontowe wątek zamknięty Dowiedziałem się o tej firmie ze strony internetowej. Dobre opinie wśród...
~Piotr
-

dodano: 29 października 2013

Polecam wątek zamknięty Remont w moim mieszkaniu (wymian instalacji elektrycznej i remont kuchni)...
~Wojtek
-

dodano: 5 sierpnia 2013

Bardzo polecam! wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Sławka. Wszystkie prace zostały...
~Monika
-

dodano: 31 lipca 2013

szczerze polecam !!! wątek zamknięty Pan Sławek wykonał u mnie remont łazienki i przedpokoju. Zawsze punktualny,...
~Joanna
-

dodano: 9 stycznia 2013

remont mieszkania wątek zamknięty Miałam problem ze znalezieniem firmy remontowej. Okazało się, że nie mogłam...
~jadźla
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry