Widok

Kredyt hipoteczny w banku Millenium ! PILNE !

Witam, najpóźniej do końca tygodnia chcę wybrać się do w/w banku i wsiąść kredyt hipoteczny (w PLN) na mieszkanie + pewną kwotę na spłatę innego kredytu. Pan w banku powiedział, że nie będzie problemu więc zakładam optymistycznie, że go dostanę. Oprocentowanie kredytu będzie większy niż oprocentowanie kredytu hipotecznego bo kwotą jaką wezmę chce spłacić też inny kredyt. Dowiedziałam się jednak, że bank ten nie jest dobrym i uczciwym bankiem na wzięcie takiego kredytu. Czy ktoś z Was może mi coś doradzić ? Uspokoić albo zaproponować inny bank. Będę bardzo wdzięczna za pomoc !
image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.
Nie polecam tego banku. Mój znajomy miał problemy z podpisaniem umowy... bardzo długo czekał na umowę, nie wywiązał się tym samy z terminów z umowy przedwstępnej. Poza tym słyszałam, że Millennium ma problemy i wycofuje się z hipotek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani,

Proszę o podanie szczegółów kredytu, bank millenium kredytuje do 80% wartości nieruchomości w PLN. Zgadza się, że oporcentowanie jest wyższe dlatego, że dla celów mieszkaniowych jest stosowane oprocentowanie kredytu mieszkaniowego, dla spłaty pozostałych kredytów pozyczki hipotecznej. Czy oznacza to, że dysponuje Pani środkami włąsnymi na zakup mieszkania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam kredyt w Millennium - hipoteczny, powiem tak - maja czasem bałagan, ale jeżeli DOKLADNIE przeczytasz umowe, bedziesz negocjowac warunki i nie dasz sobie w kasze dmuchac, to jest ok. Ja niestety dałam sie przez nich pare razy nabic w butelke, bo czlowiek mlody, pierwszy raz bierze kredyt i boi sie walczyc - a zapomnialam o podstawowej sprawie: Ty jestes ich klientem, oni maja zrobić wszytsko, zebys wziela u nich kredyt a nie na odwrot - nie masz sie prosic o pieniadze, laski nie robia, bankow jest pelno. Na poczatek polecam ci pojscie do open finance - mi tam doradzono najlepsza opcje banku, indywidulanie dostosowana do moich wymagan, możliwosci itd. Porada tam nic nie kosztuje, a obsługa jest naprawde fachowa :) moze byc tak, ze Millenium ma np gorsza oferte niz np polbank lub inny, wiec warto sie poradzic fachowca, bo ja mimo ze jestem ekonomista nie nadażałam za ofertami banków, poza tym jest wiele ukrytych kosztów, o których rzecz jasna bank nie mowi głosno ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
w kazdym banku masz prawo negocjowac oprocentowanie, a szczególnie w banku, którego jestes juz klientem...
Witam wiem z własnego doświadczenia zeby zwiekszyci szanse na uzyskanie kredytu . wypełnijcie kilka wniosków o kontakt z bankiem bank odzwoni za darmo ze strony http://www.torpedabiznes.pl.tl

Moja rada jest taka wypełnij wnosek o kontakt z bankiem ze strony http://www.torpedabiznes.pl.tl

Ja tam dostałem 25 tys zł a jestem w bik-u

Ja zaciognełem kredyt w City hadlowy . ze strony http://www.torpedabiznes.pl.tl Ale to twój wybur ja tak robiłem i trafiłem i jak nawet odmówią w 4 wnioskach to w 5 jest decyzja pozytywna w tym samym banku nie wiem co to decyduje ale tak jest . I co najleprz dzwonili do mnie po 3 razy z tego samego Banku i nik się nieczepiał ze jurz zkładałem .

Z poważaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecam millenium.raczej udaj sie do premium financial tj.doradztwo finansowe, przedstawią ci warunki wszystkich banków i załatwią wszystko za ciebie. za darmo, bez użerania sie z bankami, moi znajomi korzystali i sa bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie, a DLACZEGO nie polecacie Millenium? Bo każdy tylko pisze, że nie poleca, albo go nabili w butelkę. Czy to wynika z tego, że nie przeczytaliście dokładnie umów, nie dopytaliście, nie negocjowaliście? Jeśli tak, to nie jest wina banku!

A procedury są, jakie są. Zwłaszcza teraz, gdy banki są ostrożne w dawaniu kredytów na prawo i lewo - wreszcie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam kredyt hipoteczny w Millenium i jestem zadowolony. wszyscy piszą, że be ITP. W DOBIE KRYZYSU płacą wyższe raty banki żądają dodatkowych zabezpieczeń a nie narzekam. mam kredyt we frankach i nie odczułem zbyt mocno zmiany wartości waluty powiem nawet, że pewnym momencie płaciłem niżsżą ratę gdy frank stał powyżej 3zł, niż kiedy był po 2,5. każdy bank ma swoje wady, najlepiej wcale nie brać kredytów. Jeżeli chodzi o mnie to bank jak każdy w sumie jest OK. Popatrzcie co się dzieje w polbanku i multibanku - elastyczne raty i wakacje na hawajach hahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam wiem z własnego doświadczenia zeby zwiekszyci szanse na uzyskanie kredytu . wypełnijcie kilka wniosków o kontakt z bankiem bank odzwoni za darmo ze strony www.torpedabiznes.pl.tl

Moja rada jest taka wypełnij wnosek o kontakt z bankiem ze strony www.torpedabiznes.pl.tl

Ja tam dostałem 25 tys zł a jestem w bik-u

Ja zaciognełem kredyt w City hadlowy . ze strony www.torpedabiznes.pl.tl Ale to twój wybur ja tak robiłem i trafiłem i jak nawet odmówią w 4 wnioskach to w 5 jest decyzja pozytywna w tym samym banku nie wiem co to decyduje ale tak jest . I co najleprz dzwonili do mnie po 3 razy z tego samego Banku i nik się nieczepiał ze jurz zkładałem .

Z poważaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ciekawe jak udało Ci się zaciągnąć kredyt w Citi, skoro ten bank sprawdz bik... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy kredyt w Millenium, tyle, że zaciągnięty 4 lata temu we frankach, nie mamy powodów do narzekań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja również mam kredyt hipoteczny w Millenium-zaciągnęty w zeszłym roku.Ogólnie powodów do narzekań nie mam-decyzja kredytowa przyznana w 3 tygodnie-był tylko mały incydent gdyż Pan analityk z Warszawy pomylił dane-my kredytowaliśmy zakup nieruchomości pod zastaw już istniejącej,a on wpisał,że hipoteką ma być obciążona ta nowa nieruchomość-ale pracownicy banku poinformowali dewelopera,że opóźnienie wpłaty transzy wynika właśnie z ich błędu i jakoś się to "rozeszło po kościach".Skończyło się na aneksie do umowy.Kiedy my braliśmy kredyt trzeba było mieć min 20%wkładu-my mielismy 40% więc mniejsze były te opłaty dodatkowe-generalnie jest WIBOR+2%
Zapraszam wszystkie zainteresowane osoby kredytem hipotecznym z Trójmiasta i okolic. Duży nacisk kładziemy na świadomość klienta z czego składa się kredyt (marża i prowizja to nie wszystko). Wspólnie decydujemy czy wybieramy kredyt złotowy czy może w walucie obcej. Omawiamy wszystkie dodatkowe opłaty związane z kredytem. Więcej na help-kredyt.pl

Pozdrawiam
Temat sprzed prawie dwóch lat - dawno nieaktualny - ale z reklamą to można się podpiąć. Żenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
...ja tylko pomagam ludziom (forma reklamy i aktualność tematu nie ma tu nic do rzeczy - w końcu i ja i Ty trafiłaś/eś w to miejsce), a kredyty jak były tak są i pewnie długo będą.

http://www.help-kredyt.pl
"Pomagam ludziom" reklamując działalność - hmmmm.
Zresztą to na ile firma jest mocna widać po formie reklamy do jakiej musi się uciekać. Faktycznie czasem pozostaje tylko spam i ulotki na klatkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Bezpłatne pośrednictwo finansowe. Kilkanaście banków w jednym miejscu. Szkoda czasu na bieganie po bankach.
http://www.dpcapital.pl
Skorzystaj z pomocy doradców Expandera i porównaj kredyty mieszkaniowe z aż 24 banków. Dzięki temu z pewnością wybierzesz najtańszy kredyt, który będzie idealnie dopasowany do Twoich potrzeb i możliwości. Korzystając z bezpłatnych usług doradcy szybko i bez problemu załatwisz wszystkie niezbędne formalności potrzebne do uzyskania najlepszego kredytu mieszkaniowego.

Kredyt mieszkaniowy Expander
Zobacz szczegóły
bezpłatne porównanie ofert z 24 banków
dowolny czas spłaty kredytu, nawet do 50 lat
kredyty hipoteczne z niską ratą
kredytowanie nawet do 110% wartości inwestycji

http://www.m_finanse.systempartnerski.pl/kredyty_mieszkaniowe.html

Jeśli zdecydujemy się na wybrany produkt możemy wysłać wniosek online, skontaktuje się z nami telefonicznie doradca bankowy, z którym to Państwo dopełnią dalszych formalności.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzki (51 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

Przeprowadzka (12 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (42 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

do góry