Widok

Krem rozgrzewajacy

Witam
szukam jakiegoś kremu rozgrzewającego na jesień - zimę, co polecacie ?
pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czerwona maść końska. Do dostania na rynku albo w pierwszej lepszej aptece, a już na pewno w sklepie zielarskim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Maść ABC. Niestety dostępna tylko na Allegro bądź u sąsiadów za Odrą :)
jestem tradycjonalista - Bengay :-) do kupienia praktycznie kazdej aptece.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy ostatnio kupowałeś czerwonego Bengay?? bo jak się pytałem jakiś czas temu to zostały one wycofane już dawno
czerwony bengay nie jest produkowany już od 1.5 roku i został zamieniony na zielonego - jeden ze składników został zamieniony na inny. Własciwości te same.
Może głupie pytanie, ale ja na serio:
A taki krem to do czego się stosuje? Rozgrzewa, tzn. zamiast ubrać się ciepło można się posmarować?
Bengay nie polecam, nie jest to udany produkt. Sam fakt braku tej maści na rynku i przechodzenie (odsprzedawanie) praw do produktu z firmy do firmy.
Polecam to: http://www.mtbnews.pl/content/view/1412/49/ Używam i jestem zadowolony!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
choćby po to : Pobudza mięśnie, poprawia krążenie krwi i przygotowuje twoje ciało do wysiłku. Tak samo ważne jak rozciąganie mięśni przed treningiem, nasza formuła olejków naturalnie i bezpiecznie rozgrzewa te partie mięśni, gdzie została nałożona. Krem przeznaczony do zapobiegania zmęczeniu mięśni i przyspieszania ich odpoczynku.
witam

takie kremy czy maści jak bengay, czy końska maść podrażniają skórę, zanim dotrą do mięśni, , znalazłem i zakupiłem takie produkty - http://www.sotima.pl/web.n4?go=38 - po pierwszych próbach jak najbardziej ok, dzięki za odpowiedzi,

pozdrawiam

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry