Widok

Kriolipoliza - gdzie w Trójmieście można wykonać zabieg?

Opinie do artykułu: Kriolipoliza - gdzie w Trójmieście można wykonać zabieg?.

Kriolipoliza to nowy, bezbolesny i nieinwazyjny zabieg polegający na redukcji tkanki tłuszczowej. Jest doskonałą alternatywą dla zabiegów chirurgicznych i drakońskich diet. W Trójmieście można wykonywać go zaledwie w kilku salonach.Jest absolutnym hitem ostatniego roku w odchudzaniu, można go wykonać tylko w kilku salonach kosmetycznych w Trójmieście (w salonach Bliss, Abacosun - Instytucie Urody oraz w gabinecie kosmetologii estetycznej w Gdańsku - Body Estetica). Z racji dostępności ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja oddaję pół litra krwi raz na 2 miesiące

i działa to bardzo dietetycznie bo organizm musi wedy wyprodukować brakującą krew i spala tłuszczyk przy okazji. Na wadze wtedy ubywa 1kg. Nie wspomnę też o takim dodatku jak dzień wolny od pracy.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

To musisz być bardzo zdrowy i silny. 0,5 l co 2 miesiące wydaje się dość dużo... czy to standard?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie mężczyźni mogą oddać 450 ml co dwa miesiące, natomiast kobiety mogą oddać tą samą ilość co trzy miesiące.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mimo wszystko uwazaj.

Tez się w to bawiłem i wyskoczyło mi nadciśnienie po skończonym krwiodawstwie.
Teraz łykam tabletki i jak lekarz mówi już do końca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

trzeba bardzo uwazać

wedlug mnie to bardzo szkodliwy zabieg. Usuwa komorki tluszczowe w jedym miejscu i jak pacjent dalej sie bedzie tuczyl to po prostu przytyje w innym miejscu. Cudów w tym nie ma - gdzies sie tluszcz musi podziac jak ten ktoś nie przestanie jeść
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

pic na wodę
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

tyle przeciwskazań...hmmmm

powinni mieć wysokie ubezpieczenie OC
co gdy pacjent nie wie, że ma cukrzycę ( wielu jest takich w Polsce) ?
wykonanie badań przed zabiegiem-konieczne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zadowolona

nie spodziewałam się takich rezultatów po jednym dwugodzinnym zabiegu. Godziny na siłowni pozwoliły mi się cieszyć kondycją i utratą tkanki niestety w innych miejscach niż mój główny problem. Trzeba łączyć wysiłek fizyczny, odpowiednie odżywianie i korzystać z nowych metod w kosmetyce. Jak ze wszystkim równowaga... Zabieg polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Krypto

Na kilometr śmierdzi kryptorelamą...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Darmowa reklama.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kriolipoliza

Żadne Kriolipolizy szkoda pieniędzy i to dużych !!!!! Lepiej mniej żreć i więcej się ruszać a pieniądze zostaną w portfelu na inne rzeczy .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Centrum Urody Agnieszka Rudka

Wykonywałam zabieg na "bryczesy" i na "boczki" i efekty są niesamowite, polecam zabiegi u Pani Agnieszki, profesjonalny sprzęt i w pakiecie z rolką efekty gwarantowane. A ceny też zupełnie inne niż w promowanych gabinetach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

centrum urody

niestety wizyta w tym niby Centrum Urody z bardzo mało profesjonalna i nie zadbaną Panią kosmetyczka w brudnym i zaniedbanym gabinetem zabiegowym to porażka!!!!!! nigdy więcej takich gabinetów i kosmetyczek!!!!

No tak, tłuszczy zniknie, ale obwisła skóra nie. Polecam stare dobre ćwiczenia, nic nie zastąpi satysfakcji że wysiłek przynosi efekty.

Tjaaaa, Polak musi się napocić, żeby poczuc satysfakcję, brak kasy tak własnie sie objawia.

Uwierz, że satysfakcję można miec także bez wysiłku, z samego faktu, że sie lepiej wygląda.
A po ćwiczeniach na siłowni też skóra zwisa. Nie ma ćwiczeń na wciągnięcie się skóry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kriolipoliza działa

Ja robiłam serie zabiegów u Pani Moniki w Abaco i jestem zachwycona 6 cm mniej w obwodzie . zdeydowanie polecam !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

CRIOLIPO - MEGA!

Cześć :)
Moim zdaniem ta metoda jest rewelacyjna, po co sie zadreczac, mozna ulatwic sobie zycie. Ja zawsze mialam problem z za duza iloscia tkanki tluszczowej na udach, z cellulitisem też... Nawet jak przestrzegałam diety i ćwiczyłam nie dostałam efektu jakiego chciałam. Sąsiadka poleciła mi Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej Amarylis w Bytomiu, ja nie byłam co do tego przekonana, bo się po prostu boję różnego rodzaju zabiegów, ale teraz wiem, że nie było czego! Nic nie bolało, a cena? Cena w porównaniu z tym co dał mi zabieg była niewielka! Warto było, każdemu polecam! :)

Polecam CoolTech w Epi Centrum

Miałam obawy ale jestem bardzo zadowolona z efektów. Oczywiście dodatkowo ćwiczyłam, ale ćwiczyłam zawsze a przez kłopoty z tarczycą zawsze miałam trochę kilogramów za dużo. Namówiła mnie koleżanka, która też skorzystała w Epi Centrum z cooltecha i była zadowolona. Teraz mogę się pochwalić, że mam kilka centrmetrów mniej w obwodzie! :D Ćwiczę i trzyam dietę i czeka mnie jeszcze jedno przyłożenie cool tech. :D Seri, polecam!

Krio

Zabieg kriolipolizy jest świetnym sposobem na wspomaganie redukcji tkanki tłuszczowej nadmiernie nagromadzonej w jednym obszarze. Świetny sprzęt jest ponoć w salonie w Laser Delux w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej 41
do góry