Widok
Warto zobaczyć
Myślę,że warto wybrać się do kina.Dobre zdjęcia,autorstwo,muzyka. Historia przedstawiona dwutorowo.Te dwa wymiary nie do końca balansuja się. Niektóre wątki pozostały potraktowane dość powierzchniowo.Jednakże nie żałuję 2 godzin wieczornego seansu w towarzystwie przyjaciół i żywej dyskusji po projekcji-szczerze polecam film.
Bardzo dobry film
Czytałam kilka książki o Heydrichu. Mimo to wybrałam się z ciekawości na film. Jest bardzo dobrze nakręcony i mimo że znam historię to film i tak trzymał w napięciu, szczególnie moment na chwilę przed zamachem. Jeżeli ktoś zupełnie nie zna historii Reinharda Heydricha, niestety z filmu nie do końca się dowie dlaczego był nazywany człowiekiem z żelaznym sercem. Mimo to szczerze polecam film. Sam zamach i sytuacja po, przedstawione są w bardzo fajny, wymowny sposób.
patriotoidioto
w tym kraju już nie da się pójść na film patrząc na oceny i opinie....albo film ma przeciętnie około 5 pkt czyli nie wiadomo czy dobry albo ekstremalnie dobre czyli 7-8...dodam że te wyższe mają najczęściej filmy religijno-patriotyczno-wojenne-wyklęte....czyli nieważne czy film dobry a ważne że traktuje o powyższym...tu było podobnie...płytka gra i powierzchowna analiza...cały film o przygotowaniu zamachu na kogośtam....nic nowego nie wnosi..jak wiele innych w tym temacie....mocne 4
Miałam "przyjemność" odwiedzenia Państwa kina To że na sali jest chłodno da się wytrzymać ze film rozpoczyna się z opóźnieniem to już nie koniecznie ale przebojem niekompetencji jest informacja udzielona przez panią w kasie że z kartą parkingowa po filmie należy udać się do punktu informacyjnego I tak zrobiłam szkoda tylko że bilety kinowe nie uprawniają do bezpłatnego parkingu Opłata za postój wyniosła 21,00 (7,00 za godzina) i nie ma w tym nic złego gdyby poziom -3 muzeum udzielał identycznych informacji jak poziom -1 lub odwrotnie A zagubionych ludzi biegających z parkingu do informacji było więcej Może warto by wprowadzić czytelniejsze zasady opłat parkingowych i jednomyślność między piętrami P.S. opłata dla odwiedzających restauracje to 5,00/h :) Film warty zobaczenia, super sala kinowa świetny pomysł na kino bez reklam i popcornu
Parkowanie c.d.
Otrzymałam wyjaśnienie i przeprosiny od Zespołu kina "Muzeum"
Dla wszystkich zmotoryzowanych i parkujących na parkingu MIIWŚ udających się do kina, przysługuja nam 3 godziny bezpłatnego parkowania :) Po seansie należy udać się z biletem do punktu informacyjnego na poziomie -1 w celu naliczenia ulgi czasowej.
Dla wszystkich zmotoryzowanych i parkujących na parkingu MIIWŚ udających się do kina, przysługuja nam 3 godziny bezpłatnego parkowania :) Po seansie należy udać się z biletem do punktu informacyjnego na poziomie -1 w celu naliczenia ulgi czasowej.