Wspaniała doktor stomatolog ząb a inne odbudowala po poprzednim szarlatanie, ktory wszystko mi spieprzyl niejaki zenon stablewski konowal ,naklad mi pasty zamiast wyleczyc zab i trzeba bylo go usunac teraz , oprocz tego tak mi spilowal zeby pod korony, ze nic prawie nie zostalo , trzeba bylo je odbudowac, to zrobila za niego pani mariola wojtowicz , niestety za bledy tego szarlatana musialam zaplacic, ale teraz juz mam wszystko dobrze , dzieki pani wojtowicz , dobrze ze wreszcie trafilam do takiego lekarza, bo inaczej kiepsko by bylo, takich mamy lekarzy. Oprocz tego napaćkal tego cementu , ze ciezko bylo to zdjac, pani Wojtowicz musiala sie porzadnie nameczyc. Ludzie sprawdzajcie lekarzy w necie, inaczej czeka was to co mnie, oprocz tego przyplatalo sie zapalenie okostnej, ale tez wyleczyla pani Wojtowicz, jestem jej og a temten lekarz nie ponromnie wdzieczna. Poswiecila mi tyle czasu, podczas , gdy tamten konowal wypilowal , zalozyl , jeden zab na Krym drugi na Maroko, bo mu nie pasowalo, wiec przechylil i takie krzywe mi zrobil, to nie chcialo sie trzymac, wypadalo co dwa tygodnie, meczylam sie z tym kilka lat, az uzbieralam kase, zeby to wymienic, ale zeby stracone , kasa tez