Widok

Krzesełko do karmienia Chicco Polly Magic 3w1

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Oferuję do sprzedaży krzesełko do karmienia renomowanej firmy Chicco, model Polly Magic 3-w1, dostosowane dla dzieci od momentu urodzenia do ok. 2-3 lat za kwotę 300 zł.
- wiek 0-6 miesięcy: leżaczek dla noworodków i niemowląt dzięki materacowi redukcyjnemu, który zapewnia im bezpieczeństwo i wygodę-nie trzeba kupować więc już kupować oddzielnie leżaczka,
- wiek 6-12 miesięcy: wysokie krzesełko do karmienia, aby pomóc dziecku w okresie nauki jedzenia,
- wiek 1-3 lat: krzesło, dzięki któremu dziecko może wygodnie i bezpiecznie jeść posiłki przy stole
Krzesełko służyło dwójce moich dzieci, jest zadbane, kompletne, posiada normalne ślady użytkowania, dysponuję do niego instrukcją. Stan krzesełka określam na bardzo dobry, minus za małe rozdarcia przy pasach (widoczne na zdjęciach), aczkolwiek nie mają one wpływu na funkcjonowanie krzesełka.
Krzesełko posiada:
- regulację oparcia - 3 pozycje,
- regulację wysokości siedziska - 6 pozycji,
- regulację podnóżka - 3 pozycje,
- regulację tacki - 4 pozycje,
- 5 punktowe pasy bezpieczeństwa z regulacją,
- zdejmowaną tackę z plastikową nakładką,
- wygodny i praktyczny kosz na drobiazgi,
- tapicerkę wykonaną z nietoksycznego poliestru.
Krzesełko jest łatwe do utrzymania w czystości a po złożeniu zajmuje mało miejsca.

W skład sprzedawanego zestawu wchodzi:
- krzesełko (stelaż + siedzisko z tapicerką),
- tacka,
- pałąk z zabawkami,
- kosz na drobiazgi,
- wkładka redukcyjna dla noworodków,
- instrukcja obsługi

Więcej ewentualnych informacji na temat tego krzesełka można znaleźć na stronie producenta (Chicco Polska).
Więcej zdjęć mogę przesłać na maila.
Biorąc pod uwagę duże gabaryty, możliwy jest jedynie odbiór osobisty - Gdańsk Wrzeszcz.
Cena - 300 zł
image
image
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, czy nie ma możliwości wysyłki kurierem? Pozdrawiam, Agata
Jestem zdecydowana na zakup. Proszę o kontakt czy nadal aktualne gosiksz77@gmail.com
Witam!

Jestem zainteresowana kupnem krzesełka. Jeśli jest nadal aktualne proszę o kontakt 698-734-126
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry